This HTML5 document contains 25 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/soutez/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/kategorie/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/aktivita/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/obor/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/druh-souteze/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/faze/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/projekt/MPO/2A-2TP1/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/typ/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/poskytovatel/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/smlouva/2A-2TP1/

Statements

Subject Item
n2:031
rdf:type
n4:Projekt
dcterms:description
Výzkum biochemických a technologických vlastností klasických českých kmenů pivovarských kvasinek, uchovávaných v mezinárodně registrované sbírce VÚPS. Návazná realizace unikátní linky na propagaci a lisování kvasnic s kapacitou 700 kg ročně, umožňující dosažení dlouhé trvanlivosti produkovaných kvasnic a jejich transport na dlouhé vzdálenosti. Research of biochemical and technological properties of classical Czech strains of brewers yeast kept at international registered collection of VÚPS. Consecutive realization of unique line for propagation and pressing yeast with capacity of 700 kg per year, making possible to reach long duration of produced yeast and its transport for long distances.
dcterms:title
Research of technologies and preparation of an unique line for fermentation of historical strains of brewing yeasts for industrial purposes. Výzkum technologií a příprava unikátní linky pro rozkvašování historických kmenů pivovarských kvasnic pro průmyslové využití.
n4:cislo-smlouvy
n13:031
n4:druh-souteze
n7:VS
n4:faze
n8:54160369
n4:hlavni-obor
n6:GM
n4:vedlejsi-obor
n6:EE
n4:id-aktivity
n11:2A
n4:id-souteze
n10:SMPO200700001
n4:kategorie
n9:2
n4:klicova-slova
Yeast strain; propagation; beer; taste profil; pressed yeast.
n4:konec-reseni
2011-12-31+01:00
n4:pocet-koordinujicich-prijemcu
0
n4:poskytovatel
n12:MPO
n4:start-reseni
2007-07-01+01:00
n4:statni-podpora
7428
n4:typProjektu
n5:P
n4:uznane-naklady
13505
n4:pocet-prijemcu
1
n4:pocet-spoluprijemcu
0
n4:pocet-vysledku
3
n4:pocet-vysledku-zverejnovanych
3