About: http://linked.opendata.cz/resource/sukl/spc/section/SPC132890_doc-5-1     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : salt:Section, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
salt:hasSectionTitle
  • 5.1 Farmakodynamické vlastnosti (cs)
salt:hasOrderNumber
  • 005.001
salt:hasText
  • Antacida působí protektivně na sliznici jícnu a gastroduodena jsou RTG nekontrastní. Ve studiích jednotkové dávky pomocí Vatierovy metody in vitro byly zjištěny následující hodnoty: 1. Celková antacidní kapacita (titrace na pH 1): 14.71 mmol H+ iontů 2. Mechanizmus účinku - neutralizační kapacita (zvýšení pH): 10% - pufrovací kapacita (udržení stálého pH): 90% při pH 1,8 3. Teoretická protektivní kapacita: - z pH 1 na pH 2: 11,4 - z pH 1 na pH 3: 13,6 mmol H+ iontů/ terapeutickou jednotku 4. Teoretický poměr uvolnění antacidní aktivity: 66-77% za 30 min. (cs)
salt:hasParagraph
is salt:hasSection of
is salt:hasSubSection of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 102 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software