About: http://linked.opendata.cz/resource/sukl/spc/section/SPC116414_doc-6-4     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : salt:Section, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
salt:hasSectionTitle
  • 6.4. Zvláštní opatření pro uchovávání (cs)
salt:hasOrderNumber
  • 006.004
salt:hasText
  • Uchovávejte v původním obalu. Chraňte před mrazem. 0patření pro uchovávání směsi s jinými komponentami: Aminoven 5% lze mísit s jinými nutrienty jako jsou tukové emulze, uhlohydráty a elektrolyty za aseptických podmínek. Stabilitní studie pro většinu směsí je dána výrobcem , směsi se mají uchovávat při 4 (C po dobu 9 dnů od data přípravy podle doporučení. Z mikrobiologického hlediska TPN příměsi přidávané v nekontrolovaných nebo v nevalidovaných podmínkách se mají spotřebovat okamžitě. Nejsou-li spotřebovány okamžitě, za dobu uchovávání a podmínky způsobu použití je zodpovědný uživatel a doba skladování by neměla být delší než 24 hodin při teplotě 2 – 8 oC, v případě že směs nebyla připravena v kontrolovaných a validovaných podmínkách. (cs)
salt:hasParagraph
is salt:hasSection of
is salt:hasSubSection of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 25 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2025 OpenLink Software