About: Optimalisation of population nutrition by the increase of complex quality of foods and the implementation of new technologies and equipment     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Zamer, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this research project is an increased utilization of raw materials by producing wholecome foods of high nutritional quality. Nutritional problems in population segments with specific requirements, functional foods and the possibilities of the utilisation of previously neglected, including offial from food processing, will be primarily examined. Technology and engineering research will be aimed at the influence of new technologies and culinary treatment on complex food quality, at the implementation of new technologies and equipment, at the matematical modelling off operation and at the establisment of the CPTT. A part of the project is the development of methods for the evaluation of quality foods. (en)
  • Cílem výzkumu je vyšší zhodnocení zemědělských surovin, především domácího původu ve zdravotně nezávadných potravinách. Jde především o problematiku výživy pro skupiny populace se specifickými požadavky, funkčních potravin a možnosti využití dosud nevyuživaných surovin. K naplnění cíle se výzkum v oblasti technologií a techniky bude zabývat vlivy zpracovatelských postupů a kulinárních úprav na kvalitu potravin uplatněním nových technologii a techniky, matematickým modelovaním operací a procesů a budovaním CPTT, které slouží k poloprovoznímu ověřování nových technologií. Nedílnou součástí záměru je vývoj metod pro hodnocení kvality surovin a potravin.
Title
  • Optimalisation of population nutrition by the increase of complex quality of foods and the implementation of new technologies and equipment (en)
  • Optimalizace výživy obyvatelstva zvýšením komplexní kvality potravin a uplatnění nových technologii a techniky
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ez/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...vavai/cez/dodavka
http://linked.open...ez/duvernostUdaju
http://linked.open...in/vavai/cez/faze
http://linked.open...ai/cez/hlavniObor
http://linked.open...vai/cez/hodnoceni
http://linked.open.../cez/klicovaSlova
  • raw materials;wholesome foods;functional foods;nutritional;sensorial;quality foods;technlogy;engineering;mathematical modelling;evaluation;detection (en)
http://linked.open...cez/partnerHlavni
http://linked.open...z/poceVysledkuRIV
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cez/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open.../vavai/cez/resort
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open.../cez/vedlejsiObor
http://linked.open...n/vavai/cez/zamer
http://linked.open...sledkuDodavatelem
  • Cíle byly splněny na velmi dobré úrovni. Řešením výzkumného záměru byly získány nové a kvalitní podklady pro možnost zlepšení kvality potravin. Při řešení byla získána řada poznatků. (cs)
http://linked.open...cez/zivotniCyklus
is http://linked.open...n/vavai/riv/zamer of
is http://linked.open...omain/vavai/zamer of
is http://linked.open...n/vavai/cez/zamer of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 80 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software