About: Památky Velké Moravy - Slovanské hradiště v Mikulčicích a kostel sv. Markéty v Kopčanech, detailní informace o kulturně-historických hodnotách území     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The issue is a collection of each other complementary maps concerning the serial nomination of the cultural property Monuments of Great Moravia to the inscription on the World Heritage List. The trans-boundary property consists of two parts: the National Cultural Heritage Slavonic Fortified Settlement at Mikulčice on the Czech side of the borderline and the National Cultural Heritage Church of St Margaret of Antioch at Kopčany on the Slovak side. Professional maps with special contents are an integral part of the overall documentation of this site. They clearly show information performed from available special literature and periodicals. The map project provides a view on all graphics data prepared for the purpose of a presentation of available information on both parts. (en)
  • Jedná se o soubor vzájemně komplementárních map dotýkajících se sériové nominace kulturního statku Památky Velké Moravy k zápisu na Seznam světového dědictví. Přeshraniční statek se skládá ze dvou částí: národní kulturní památky Slovanského hradiště v Mikulčicích na české straně statní hranice a národní kulturní památky kostel sv. Markéty Antiochijské v Kopčanech na straně slovenské. Specializované mapy s odborným obsahem jsou nedílnou součástí celkové dokumentace této lokality. Přehledně znázorňují informace interpretované z dostupné odborné literatury a periodik. Mapový projekt poskytuje náhled na všechny grafické údaje připravené pro účely prezentace dostupných informací o obou částech.
  • Jedná se o soubor vzájemně komplementárních map dotýkajících se sériové nominace kulturního statku Památky Velké Moravy k zápisu na Seznam světového dědictví. Přeshraniční statek se skládá ze dvou částí: národní kulturní památky Slovanského hradiště v Mikulčicích na české straně statní hranice a národní kulturní památky kostel sv. Markéty Antiochijské v Kopčanech na straně slovenské. Specializované mapy s odborným obsahem jsou nedílnou součástí celkové dokumentace této lokality. Přehledně znázorňují informace interpretované z dostupné odborné literatury a periodik. Mapový projekt poskytuje náhled na všechny grafické údaje připravené pro účely prezentace dostupných informací o obou částech. (cs)
Title
  • Památky Velké Moravy - Slovanské hradiště v Mikulčicích a kostel sv. Markéty v Kopčanech, detailní informace o kulturně-historických hodnotách území
  • Monuments of Great Moravia: Slavonic Fortified Settlement at Mikulčice and Church of St Margaret of Antioch at Kopčany, detail information on cultural-historical values of the area (en)
  • Památky Velké Moravy - Slovanské hradiště v Mikulčicích a kostel sv. Markéty v Kopčanech, detailní informace o kulturně-historických hodnotách území (cs)
skos:prefLabel
  • Památky Velké Moravy - Slovanské hradiště v Mikulčicích a kostel sv. Markéty v Kopčanech, detailní informace o kulturně-historických hodnotách území
  • Monuments of Great Moravia: Slavonic Fortified Settlement at Mikulčice and Church of St Margaret of Antioch at Kopčany, detail information on cultural-historical values of the area (en)
  • Památky Velké Moravy - Slovanské hradiště v Mikulčicích a kostel sv. Markéty v Kopčanech, detailní informace o kulturně-historických hodnotách území (cs)
skos:notation
  • Příkaz ministra kultury č. 13/2011
  • RIV/75032333:_____/09:#0002812!RIV12-MK0-75032333
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(DB06P01OPP001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Redukce pracnosti a potřebného času a s tím souvisejících nákladů na zjištění aktuálního stavu zpracování odborných geografických dat o cca 90%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 332573
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/75032333:_____/09:#0002812
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Památky Velké Moravy
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cultural landscape; Slavonic fortified settlement; Mikulčice; Kopčany; archaelogical site (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [37DD58C85027]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Národní památkový ústav, Valdštejnské nám. 3, Praha 1
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Webový mapový projekt a WMS služba jsou vytvořeny pomocí technologií ArcIMS a T-MapServer, publikují odborná GIS data uložená v geodatabázi v prostředí ArcSDE.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kuča, Karel
  • Syrová, Zuzana
  • Kučová, Věra
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software