About: Financování nehmotných aktiv z komunitárních programů EU     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Příspěvek se zaměří na možnosti financování nehmotných aktiv se specifikací na inovační technologie a postupy prostřednictvím zdrojů Evropské unie, cíleně pak z komunitárních program, jež jsou zaměřeny na prosazování společných politik Unie. V úvodu příspěvku budou shrnuty výsledky dosavadního zkoumání možných finančních zdrojů, použitelných pro podnikatelskou sféru na financování investic do nehmotných aktiv - zdrojů komerčního bankovnictví, státních podpůrných programů a bankovních institucí a fondů Evropské unie. V hlavní části příspěvku bude provedena analýza komunitárních programů - Rámcového programu pro konkurenceschopnost a inovace, 7. rámcového programu a programu Eurostars. V závěru budou shrnuty výsledky zkoumání se zaměřením na roli podnikatelských subjektů v komunitárních programech.
  • Příspěvek se zaměří na možnosti financování nehmotných aktiv se specifikací na inovační technologie a postupy prostřednictvím zdrojů Evropské unie, cíleně pak z komunitárních program, jež jsou zaměřeny na prosazování společných politik Unie. V úvodu příspěvku budou shrnuty výsledky dosavadního zkoumání možných finančních zdrojů, použitelných pro podnikatelskou sféru na financování investic do nehmotných aktiv - zdrojů komerčního bankovnictví, státních podpůrných programů a bankovních institucí a fondů Evropské unie. V hlavní části příspěvku bude provedena analýza komunitárních programů - Rámcového programu pro konkurenceschopnost a inovace, 7. rámcového programu a programu Eurostars. V závěru budou shrnuty výsledky zkoumání se zaměřením na roli podnikatelských subjektů v komunitárních programech. (cs)
  • The article deals with financing of intangible assets in focusing on innovation technologies and procedures by means of financial sources of the European Union especially aimed on providing of common policies EU by means of Community Programmes. In the introduction of the paper will be summarized results of a previous research regarding financial sources used for funding entrepreneur’s investments into intangibles. They are sources of a commercial banking, the government subsidiary programmes, and European funds and houses. The main part of this paper contains the analysis of the Community Programmes - The Competitiveness and Innovation Framework Programme, The 7th Framework Programme and Eurostars Programme. In conclusion will be summarized results of the research with focus on the role of entrepreneurship sector in frame of Community Programmes. (en)
Title
  • Financování nehmotných aktiv z komunitárních programů EU
  • Financování nehmotných aktiv z komunitárních programů EU (cs)
  • Funding of Intangible Assets from Community Programmes of the EU. (en)
skos:prefLabel
  • Financování nehmotných aktiv z komunitárních programů EU
  • Financování nehmotných aktiv z komunitárních programů EU (cs)
  • Funding of Intangible Assets from Community Programmes of the EU. (en)
skos:notation
  • RIV/71226401:_____/09:2R000907!RIV12-GA0-71226401
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA402/09/2057)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 315057
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/71226401:_____/09:2R000907
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • financing of an intangible assets; Community Programmes; Structural Funds; Cohesion Fund; innovation; commercial banks; information and communication technologies; financial sources of the EU; common policies; Small and Medium Entrepreneurship (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [423AB6B12F45]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Jiříček, Petr
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software