About: Vliv teploty na průběh sušení želatinového filmu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V práci jsou zkoumány vlastnosti planárního želatinového filmu jako potenciálního enkapsulačního média pro různé typy enkapsulovaných forem biologicky aktivních látek. Jsou provedeny analýzy rozhodujících technologických parametrů želatinových filmů, které byly získány sušením vodného roztoku želatiny z volné hladiny. Na základě získaných výsledků jsou formulovány závěry a doporučení pro praxi i další směry vědeckého výzkumu.
  • V práci jsou zkoumány vlastnosti planárního želatinového filmu jako potenciálního enkapsulačního média pro různé typy enkapsulovaných forem biologicky aktivních látek. Jsou provedeny analýzy rozhodujících technologických parametrů želatinových filmů, které byly získány sušením vodného roztoku želatiny z volné hladiny. Na základě získaných výsledků jsou formulovány závěry a doporučení pro praxi i další směry vědeckého výzkumu. (cs)
  • The work examines characteristics of planar gelatin films as a potential encapsulation medium intended for encapsulation of various forms of biologically active substances. The analyses of crucial technological parameters of films obtained by drying of aqueous gelatin solution from the free surface are performed. Based on the obtained results, conclusions are drawn and recommendations for practice and further research are given. (en)
Title
  • Vliv teploty na průběh sušení želatinového filmu
  • Vliv teploty na průběh sušení želatinového filmu (cs)
  • The effect of temperature on gelatin film drying process (en)
skos:prefLabel
  • Vliv teploty na průběh sušení želatinového filmu
  • Vliv teploty na průběh sušení želatinového filmu (cs)
  • The effect of temperature on gelatin film drying process (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28610/11:43867065!RIV12-MSM-28610___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(ED2.1.00/03.0111)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 239196
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28610/11:43867065
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • gelatin, planar gelatinous film, drying of free surface (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BD0D792C7310]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proteiny 2011: sborník příspěvků VI. ročník mezinárodní konference
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Fišera, Miroslav
  • Kráčmar, Stanislav
  • Valášek, Pavel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7454-022-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28610
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software