About: Studium přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Výzkumná zpráva se zabývá studiem přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik.
  • Výzkumná zpráva se zabývá studiem přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik. (cs)
  • Research was focused on composition and process technological optimization of white yogurth production with respect to their nutritional and textural properties. (en)
Title
  • Studium přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik
  • Studium přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik (cs)
  • Study of white yogurts preparation with respect to the optimization of their nutrional and textural characteristics. (en)
skos:prefLabel
  • Studium přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik
  • Studium přípravy bílých jogurtů vzhledem k optimalizaci jejich nutričních a texturních charakteristik (cs)
  • Study of white yogurts preparation with respect to the optimization of their nutrional and textural characteristics. (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/14:43871730!RIV15-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 48199
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/14:43871730
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermentation, yougurth, nutritional characteristics, textural properties, optimization, powdered milk, powdered whey (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9DBD4971E732]
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
  • Topek, s.r.o., Topolná
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Lapčík, Lubomír
  • Lapčíková, Barbora
  • Pachlová, Vendula
  • Prachařová, Dagmar
  • Zálešáková, Ludmila
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
  • 1.
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software