About: Determination of digestibility of chosen meals     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this work was to determine in vitro digestibility of five chosen food prepared in school dining room. Digestibility was explained like dry matter digestibility (DMD) and organic matter digestibility (OMD). Simultaneously, the determination of dry matter and ash were measured. Dry matter digestibility was between 94.9 – 98.8 % and organic matter digestibility within the range of 80.0 – 96.2 %. (en)
  • Cílem práce bylo stanovit stravitelnost metodou in vitro u pěti vybraných pokrmů připravených školních jídelnou. Stravitelnost byla interpretována jako stravitelnost sušiny (DMD, Dry Matter Digestibility) a organické hmoty (OMD, Organic Matter Digestibility). Zároveň bylo provedeno stanovení sušiny a popele. Stravitelnost sušiny se pohybovala v rozmezí 94,9 – 98,8 %, stravitelnost organické hmoty pak mezi 80,0 – 96,2 %.
  • Cílem práce bylo stanovit stravitelnost metodou in vitro u pěti vybraných pokrmů připravených školních jídelnou. Stravitelnost byla interpretována jako stravitelnost sušiny (DMD, Dry Matter Digestibility) a organické hmoty (OMD, Organic Matter Digestibility). Zároveň bylo provedeno stanovení sušiny a popele. Stravitelnost sušiny se pohybovala v rozmezí 94,9 – 98,8 %, stravitelnost organické hmoty pak mezi 80,0 – 96,2 %. (cs)
Title
  • Determination of digestibility of chosen meals (en)
  • Stanovení stravitelnosti vybraných jídel
  • Stanovení stravitelnosti vybraných jídel (cs)
skos:prefLabel
  • Determination of digestibility of chosen meals (en)
  • Stanovení stravitelnosti vybraných jídel
  • Stanovení stravitelnosti vybraných jídel (cs)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/12:43869334!RIV13-MSM-28110___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 171026
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/12:43869334
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • dry matter digestibility, organic matter digestibility, food, dry matter, ash (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CE9745C0D993]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Kroměříž
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Český Těšín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek Biologické a nutriční hodnoty potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Procházková, Jana
  • Hoza, Ignác
  • Sumczynski, Daniela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Ing. Václav Helán - 2 THETA
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86380-64-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software