Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this work was to determine in vitro digestibility of five chosen food prepared in school dining room. Digestibility was explained like dry matter digestibility (DMD) and organic matter digestibility (OMD). Simultaneously, the determination of dry matter and ash were measured. Dry matter digestibility was between 94.9 – 98.8 % and organic matter digestibility within the range of 80.0 – 96.2 %. (en)
- Cílem práce bylo stanovit stravitelnost metodou in vitro u pěti vybraných pokrmů připravených školních jídelnou. Stravitelnost byla interpretována jako stravitelnost sušiny (DMD, Dry Matter Digestibility) a organické hmoty (OMD, Organic Matter Digestibility). Zároveň bylo provedeno stanovení sušiny a popele. Stravitelnost sušiny se pohybovala v rozmezí 94,9 – 98,8 %, stravitelnost organické hmoty pak mezi 80,0 – 96,2 %.
- Cílem práce bylo stanovit stravitelnost metodou in vitro u pěti vybraných pokrmů připravených školních jídelnou. Stravitelnost byla interpretována jako stravitelnost sušiny (DMD, Dry Matter Digestibility) a organické hmoty (OMD, Organic Matter Digestibility). Zároveň bylo provedeno stanovení sušiny a popele. Stravitelnost sušiny se pohybovala v rozmezí 94,9 – 98,8 %, stravitelnost organické hmoty pak mezi 80,0 – 96,2 %. (cs)
|
Title
| - Determination of digestibility of chosen meals (en)
- Stanovení stravitelnosti vybraných jídel
- Stanovení stravitelnosti vybraných jídel (cs)
|
skos:prefLabel
| - Determination of digestibility of chosen meals (en)
- Stanovení stravitelnosti vybraných jídel
- Stanovení stravitelnosti vybraných jídel (cs)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/12:43869334!RIV13-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/12:43869334
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - dry matter digestibility, organic matter digestibility, food, dry matter, ash (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek Biologické a nutriční hodnoty potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Procházková, Jana
- Hoza, Ignác
- Sumczynski, Daniela
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Ing. Václav Helán - 2 THETA
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |