Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this study was to determine influence of fat type, dry matter and fat in dry matter content on hardness of processed cheese. Hardness (N) and relaxation parameter (%) expressing the rate of elasticity of samples were determined. The dry matter content and fat content had a significant influence on hardness and elasticity of products. The type of fat had no significant impact for any parameter. (en)
- Cílem práce bylo studovat vliv druhu tuku, sušiny a obsahu tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů. Měřena byla tvrdost (N) a procento relaxace (%), které lze považovat za míru elasticity. Obsah sušiny a obsah tuku měly významný vliv na tvrdost a elasticitu vzorků. Druh použitého tuku neměl signifikantní vliv na dané parametry.
- Cílem práce bylo studovat vliv druhu tuku, sušiny a obsahu tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů. Měřena byla tvrdost (N) a procento relaxace (%), které lze považovat za míru elasticity. Obsah sušiny a obsah tuku měly významný vliv na tvrdost a elasticitu vzorků. Druh použitého tuku neměl signifikantní vliv na dané parametry. (cs)
|
Title
| - Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů
- Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů (cs)
- The influence of fat type, dry matter and fat in dry matter content on hardness of processed cheese (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů
- Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů (cs)
- The influence of fat type, dry matter and fat in dry matter content on hardness of processed cheese (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/11:43867198!RIV12-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/11:43867198
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - processed cheese, texture analysis, stress test (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buňka, František
- Janiš, Rahula
- Weiserová, Eva
- Ciprysová, Zuzana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |