About: Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to determine influence of fat type, dry matter and fat in dry matter content on hardness of processed cheese. Hardness (N) and relaxation parameter (%) expressing the rate of elasticity of samples were determined. The dry matter content and fat content had a significant influence on hardness and elasticity of products. The type of fat had no significant impact for any parameter. (en)
  • Cílem práce bylo studovat vliv druhu tuku, sušiny a obsahu tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů. Měřena byla tvrdost (N) a procento relaxace (%), které lze považovat za míru elasticity. Obsah sušiny a obsah tuku měly významný vliv na tvrdost a elasticitu vzorků. Druh použitého tuku neměl signifikantní vliv na dané parametry.
  • Cílem práce bylo studovat vliv druhu tuku, sušiny a obsahu tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů. Měřena byla tvrdost (N) a procento relaxace (%), které lze považovat za míru elasticity. Obsah sušiny a obsah tuku měly významný vliv na tvrdost a elasticitu vzorků. Druh použitého tuku neměl signifikantní vliv na dané parametry. (cs)
Title
  • Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů
  • Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů (cs)
  • The influence of fat type, dry matter and fat in dry matter content on hardness of processed cheese (en)
skos:prefLabel
  • Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů
  • Vliv druhu tuku, obsahu sušiny a tuku v sušině na tvrdost tavených sýrů (cs)
  • The influence of fat type, dry matter and fat in dry matter content on hardness of processed cheese (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/11:43867198!RIV12-MSM-28110___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM7088352101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 238812
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/11:43867198
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • processed cheese, texture analysis, stress test (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A5473E23CCB6]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Janiš, Rahula
  • Weiserová, Eva
  • Ciprysová, Zuzana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 978-80-552-0559-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software