Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Hlavním cílem této práce je studie vlastností alginátu a jeho schopnosti tvořit gel, který může být ovlivněn různými faktory. Algináty mohou být použity v potravinářském průmyslu v různém specifickém produktu. Důvod použití alginátů v potravinové matrici spočívá ve schopnosti modifikovat a/a nebo stabilizovat strukturu potravin. Další aplikace alginátů mohou být nalezeny ve farmaceutickém, textilním nebo papírenském průmyslu.
- Hlavním cílem této práce je studie vlastností alginátu a jeho schopnosti tvořit gel, který může být ovlivněn různými faktory. Algináty mohou být použity v potravinářském průmyslu v různém specifickém produktu. Důvod použití alginátů v potravinové matrici spočívá ve schopnosti modifikovat a/a nebo stabilizovat strukturu potravin. Další aplikace alginátů mohou být nalezeny ve farmaceutickém, textilním nebo papírenském průmyslu. (cs)
- The main goal of this work is a study of alginate properties and its ability to form a gel, which can be influenced by various factors. Alginates could be used in food industry in some specific commodities. The reason for using alginates in food matrix lies in the capability to modify and/or stabilize food structure. Another application of alginates can be found in pharmaceutical, textile and paper industry. (en)
|
Title
| - Use of Alginates in Food Production (en)
- Využití alginátů při výrobě potravin
- Využití alginátů při výrobě potravin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Use of Alginates in Food Production (en)
- Využití alginátů při výrobě potravin
- Využití alginátů při výrobě potravin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/11:43867195!RIV12-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/11:43867195
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Alginate, hydrocolloids, gelation (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buňka, František
- Hladká, Kristýna
- Nagyová, Gabriela
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |