About: Use of Alginates in Food Production     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Hlavním cílem této práce je studie vlastností alginátu a jeho schopnosti tvořit gel, který může být ovlivněn různými faktory. Algináty mohou být použity v potravinářském průmyslu v různém specifickém produktu. Důvod použití alginátů v potravinové matrici spočívá ve schopnosti modifikovat a/a nebo stabilizovat strukturu potravin. Další aplikace alginátů mohou být nalezeny ve farmaceutickém, textilním nebo papírenském průmyslu.
  • Hlavním cílem této práce je studie vlastností alginátu a jeho schopnosti tvořit gel, který může být ovlivněn různými faktory. Algináty mohou být použity v potravinářském průmyslu v různém specifickém produktu. Důvod použití alginátů v potravinové matrici spočívá ve schopnosti modifikovat a/a nebo stabilizovat strukturu potravin. Další aplikace alginátů mohou být nalezeny ve farmaceutickém, textilním nebo papírenském průmyslu. (cs)
  • The main goal of this work is a study of alginate properties and its ability to form a gel, which can be influenced by various factors. Alginates could be used in food industry in some specific commodities. The reason for using alginates in food matrix lies in the capability to modify and/or stabilize food structure. Another application of alginates can be found in pharmaceutical, textile and paper industry. (en)
Title
  • Use of Alginates in Food Production (en)
  • Využití alginátů při výrobě potravin
  • Využití alginátů při výrobě potravin (cs)
skos:prefLabel
  • Use of Alginates in Food Production (en)
  • Využití alginátů při výrobě potravin
  • Využití alginátů při výrobě potravin (cs)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/11:43867195!RIV12-MSM-28110___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 240425
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/11:43867195
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Alginate, hydrocolloids, gelation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C598AEDE964D]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Hladká, Kristýna
  • Nagyová, Gabriela
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 978-80-552-0559-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software