About: Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů sodných solí monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu v jejích ternárních směsích. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi.
  • Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů sodných solí monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu v jejích ternárních směsích. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi. (cs)
  • The aim of study was to compare the meltability of processed cheeses produced using different ratio of sodium salts of monophosphate, diphosphate and polyphosphate in their ternary mixtures. Meltability increased with decreasing content of polyphosphates and increasing content of monophosphate in the ternary mixtures. (en)
Title
  • Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů
  • Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů (cs)
  • The influence of ternary mixtures of phosphates on meltability of processed cheese (en)
skos:prefLabel
  • Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů
  • Roztékavost tavených sýrů v závislosti na použité ternární směsi fosforečnanů (cs)
  • The influence of ternary mixtures of phosphates on meltability of processed cheese (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/11:43867161!RIV12-MSM-28110___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 227817
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/11:43867161
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Processed cheese, meltability. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [40AC9E5ADB50]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Food Hygiene and Technology 41st Lendfeld's and Hökl's Days
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Janiš, Rahula
  • Ponížil, Petr
  • Weiserová, Eva
  • Začalová, Dominika
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-594-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software