About: Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů tavicích solí (sodné soli monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu) v jejích ternárních směsích. Roztékavost byla stanovena pomocí Schreiberova testu. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi.
  • Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů tavicích solí (sodné soli monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu) v jejích ternárních směsích. Roztékavost byla stanovena pomocí Schreiberova testu. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi. (cs)
  • The aim of study was to compare the meltability of processed cheeses, which were made by using of different ratio of emulsifying salts (sodium salts of monophosphates, diphosphates and polyphosphate) in their ternary mixtures. Meltability was determined by Schreiber´s test. Meltability increased with decreasing content of polyphosphates and increasing content of monophosphate in ternary mixtures. (en)
Title
  • Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích
  • Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích (cs)
  • The effect of ratio of monophosphates, diphosphates and polyphosphates in ternary mixtures on meltability of processed cheese (en)
skos:prefLabel
  • Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích
  • Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích (cs)
  • The effect of ratio of monophosphates, diphosphates and polyphosphates in ternary mixtures on meltability of processed cheese (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/11:43867158!RIV12-MSM-28110___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM7088352101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 227816
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/11:43867158
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Processed cheese, meltability. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [70120EC4A160]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Janiš, Rahula
  • Weiserová, Eva
  • Ciprysová, Zuzana
  • Slavíková, Štěpánka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
https://schema.org/isbn
  • 978-80-552-0559-5
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software