Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The experimental work was based on monitoring of the yield in selected types of venison. Specifically, the yield was detected in roebuck, deer and wild boars. There were identified and evaluated: total weight, weight of fleshy shares (shoulders, legs, back, neck, tenderloin), weight of bones, leather, venison trimmings (share of meaty ribs) and the proportion of notprocessable parts - waste. (en)
- V experimentální práci byla sledována výtěžnost masa u vybraných druhů zvěřiny. Konkrétně byla zjišťována výtěžnost u zvěřiny srnčí a to u 50 kusů, jelenní 12 kusů a 11 kusů divokých prasat. Zjišťována a vyhodnocována byla celková váha, hmotnost kůže, plece, kýty, hřbetu, krku, svíčkové a zvěřinových ořezů (masité podíly z žeber). Zvěřina v experimentu pocházela z volné přírody a byla vykoupena specializovanou zpracovatelskou firmou. Z kusu ulovené zvěřiny byla po zvážení sejmuta kůže. Kus byl dále rozbourán na jednotlivé partie s kostí, které byly taktéž zváženy. Tyto partie byly následně vykostěny. Byla zjišťována váha kostí a jednotlivých svalových částí.
- V experimentální práci byla sledována výtěžnost masa u vybraných druhů zvěřiny. Konkrétně byla zjišťována výtěžnost u zvěřiny srnčí a to u 50 kusů, jelenní 12 kusů a 11 kusů divokých prasat. Zjišťována a vyhodnocována byla celková váha, hmotnost kůže, plece, kýty, hřbetu, krku, svíčkové a zvěřinových ořezů (masité podíly z žeber). Zvěřina v experimentu pocházela z volné přírody a byla vykoupena specializovanou zpracovatelskou firmou. Z kusu ulovené zvěřiny byla po zvážení sejmuta kůže. Kus byl dále rozbourán na jednotlivé partie s kostí, které byly taktéž zváženy. Tyto partie byly následně vykostěny. Byla zjišťována váha kostí a jednotlivých svalových částí. (cs)
|
Title
| - HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY
- HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY (cs)
- EVALUATION OF MEAT YIELD IN SELECTED SPECIES OF VENISON (en)
|
skos:prefLabel
| - HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY
- HODNOCENÍ VÝTĚŽNOSTI U VYBRANÝCH DRUHŮ ZVĚŘINY (cs)
- EVALUATION OF MEAT YIELD IN SELECTED SPECIES OF VENISON (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/10:63510024!RIV11-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/10:63510024
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník XXXVI. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin %22Ingrovy dny%22
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |