Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Snail meat is a part of the human diet since time immemorial. According to the preserved findings, early man was in the Stone Age ate snail meat. In the 21th century are snails still sought delicacy. Among the biggest consumers of snail meat are the countries of southern Europe. But in comparison with other kinds of meat is consumption still negligible. Snail's specialties are mainly considered to be a luxury food. It is associated with a higher price, so snails are prepared primarily in restaurants. Based on several research confirms that eating of snail meat grows not only in southern states, but also in other countries. (en)
- Hlemýždí maso patří do lidské výživy odnepaměti. Podle dochovaných nálezů, už pračlověk v době kamenné jedl šnečí maso. V 21. století jsou hlemýždi stále vyhledávanou pochoutkou. Mezi největší spotřebitele patří státy jižní Evropy. Ve srovnání s ostatními druhy masa je však spotřeba stále zanedbatelná. Hlemýždí speciality jsou převážně považovány za luxusní pokrmy. Pojí se s nimi vyšší cena, a tak se stala jejich příprava výsadou restaurací. Na základě několika výzkumů je potvrzeno, že konzumace hlemýždího masa roste nejen v jihoevropských státech, ale také v dalších zemích světa
- Hlemýždí maso patří do lidské výživy odnepaměti. Podle dochovaných nálezů, už pračlověk v době kamenné jedl šnečí maso. V 21. století jsou hlemýždi stále vyhledávanou pochoutkou. Mezi největší spotřebitele patří státy jižní Evropy. Ve srovnání s ostatními druhy masa je však spotřeba stále zanedbatelná. Hlemýždí speciality jsou převážně považovány za luxusní pokrmy. Pojí se s nimi vyšší cena, a tak se stala jejich příprava výsadou restaurací. Na základě několika výzkumů je potvrzeno, že konzumace hlemýždího masa roste nejen v jihoevropských státech, ale také v dalších zemích světa (cs)
|
Title
| - Specialita francouzské kuchyně ? pokrmy z hlemýždího masa
- Specialita francouzské kuchyně ? pokrmy z hlemýždího masa (cs)
- Speciality of French gastronomy ? Snail meat (en)
|
skos:prefLabel
| - Specialita francouzské kuchyně ? pokrmy z hlemýždího masa
- Specialita francouzské kuchyně ? pokrmy z hlemýždího masa (cs)
- Speciality of French gastronomy ? Snail meat (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/10:63510021!RIV11-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/10:63510021
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Snail garden /Helix pomatia/; gastronomy (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Nové trendy v gastronomii, workshop 2010
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Gál, Robert
- Stratilová, Zuzana
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |