Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Práce se zabývá problematikou antioxidantů, zejména jejich účinky a významem pro člověka. V práci jsou jmenovány nejdůležitější antioxidanty a dále jsou uvedeny nejvýznamnější potraviny bohaté na antioxidanty. Jsou to především zelený čaj, červené víno, kakao a káva. Výzkum v oblasti antioxidantů zatím není dostačující a je potřeba jej neustále prohlubovat a získávat nové poznatky o jejich působení.
- Práce se zabývá problematikou antioxidantů, zejména jejich účinky a významem pro člověka. V práci jsou jmenovány nejdůležitější antioxidanty a dále jsou uvedeny nejvýznamnější potraviny bohaté na antioxidanty. Jsou to především zelený čaj, červené víno, kakao a káva. Výzkum v oblasti antioxidantů zatím není dostačující a je potřeba jej neustále prohlubovat a získávat nové poznatky o jejich působení. (cs)
- This work is focused on antioxidants, especially their effects and importance for human beings. There are mentioned the most important antioxidants and introduced the most significant food containing antioxidants. These are particularly green tea, red wine, cocoa and coffee. The research in the antioxidant area is still not sufficient and it is needed to intensify the investigation and to obtain novel findings in the area of antioxidant activity. (en)
|
Title
| - Nové poznatky o účincích a obsahu antioxidantů v potravinách
- Nové poznatky o účincích a obsahu antioxidantů v potravinách (cs)
- The new evidences about the effects and the contens of antioxidants in foods (en)
|
skos:prefLabel
| - Nové poznatky o účincích a obsahu antioxidantů v potravinách
- Nové poznatky o účincích a obsahu antioxidantů v potravinách (cs)
- The new evidences about the effects and the contens of antioxidants in foods (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/10:63509520!RIV11-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/10:63509520
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Antioxidants; Cardiovascular diseases; Functional foods (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Nové trendy v gastronomii, workshop 2010
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Lazárková, Zuzana
- Hanuštiak, Pavel
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |