About: Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlo k největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C.
  • Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlo k největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C. (cs)
  • The aim of this study was to evaluate the effect of storage life and temperature on amino acid content in meal ready to eat. In Pork meat with carrot and potatoes, Pork goulash with pastes and Spicy risotto were observed the highest loses of amino acids with the increasing storage life and temperature in samples which were storage at 37 2C. (en)
Title
  • Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech
  • Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech (cs)
  • The influence of storage time and temperature on amino acid content in melas ready to eat (en)
skos:prefLabel
  • Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech
  • Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech (cs)
  • The influence of storage time and temperature on amino acid content in melas ready to eat (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/08:63507256!RIV09-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM7088352101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 402980
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/08:63507256
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meal ready to eat; sterilization; storage conditions; amino-acids content (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5F15E5BD67AA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Hrabě, Jan
  • Kadidlová, Helena
  • Družbík, Václav
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7318-706-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software