About: Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In this paper was evaluated the influence of 2-years storage at 8  2 oC and 23  2 oC on appearance and colour of sterilized processed cheese. The change of appearance and colour was observed by instrumental methods and also by sensory analysis (scale method and paired comparison test). The conclusions of both of instrumental methods and sensory analysis were confronted. (en)
  • Článek se zabývá vlivem doby a teploty skladování na barvu sterilovaných tavených sýrů.
  • Článek se zabývá vlivem doby a teploty skladování na barvu sterilovaných tavených sýrů. (cs)
Title
  • Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování
  • The colour changes of the sterilized processed cheeses during 2-years storage (en)
  • Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování (cs)
skos:prefLabel
  • Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování
  • The colour changes of the sterilized processed cheeses during 2-years storage (en)
  • Změny barvy sterilovaných tavených sýrů během dvouletého skladování (cs)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/06:63504531!RIV07-MSM-28110___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 192-198
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM7088352101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 510129
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/06:63504531
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • processed cheese; sterilization; colour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F0C54A102AA8]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů, Mléko a sýry 2006
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Hrabě, Jan
  • Štětina, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-7080-620-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software