About: Analytika ASEP     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Dynamic web site ASEP Analytics is a tool for the creation of analytical, statistical and graphical outputs the results of basic research in the ASCR and bibliographic summaries of selected types of results from selected time periods, which can be used for evaluation in ASCR. ASEP Analytics is an analytical tool with graphic, statistical and bibliographic outputs in different levels - whole institute, authors or the departments of institutes. All sites have the same graphical layout – menu, time period (or document type) selection, and a data field, their use is simple requires no user training. Graphical and analytical outputs were developed based on requirements that arise in the evaluation in the ASCR and institutes. This programme saves financial expenses which would be used by ASCR and single institutes for purchase of similar systems for analysing their data. (en)
  • Dynamické webové stránky Analytika-ASEP jsou nástrojem pro tvorbu analytických, statistických a grafických výstupů výsledků základního výzkumu v AV ČR a bibliografické přehledy vybraných druhů dokumentů za zvolené časové období, které lze použít k hodnocení pracovišť. Analytika ASEP jsou nadstavbou on-line katalogu. Analytické výstupy se vztahují k vědním oblastem, jednotlivým ústavům, vědeckým útvarům (oddělením) a vědeckým pracovníkům. Všechny stránky mají stejné grafické členění – menu, výběr časového období (případně zvolení druhu dokumentu) a datovou oblast, jejich použití je jednoduché a nevyžaduje žádné školení uživatelů. Grafické a analytické výstupy byly vytvořeny na základě požadavků, které vznikly při hodnocení v AVČR, též jsme vytvořili dynamické výstupy, které vycházely z požadavků pracovišť. Ušetří finanční náklady, které by musela jednotlivá pracoviště vynaložit pro pořízení podobných systémů k analýze svých dat.
  • Dynamické webové stránky Analytika-ASEP jsou nástrojem pro tvorbu analytických, statistických a grafických výstupů výsledků základního výzkumu v AV ČR a bibliografické přehledy vybraných druhů dokumentů za zvolené časové období, které lze použít k hodnocení pracovišť. Analytika ASEP jsou nadstavbou on-line katalogu. Analytické výstupy se vztahují k vědním oblastem, jednotlivým ústavům, vědeckým útvarům (oddělením) a vědeckým pracovníkům. Všechny stránky mají stejné grafické členění – menu, výběr časového období (případně zvolení druhu dokumentu) a datovou oblast, jejich použití je jednoduché a nevyžaduje žádné školení uživatelů. Grafické a analytické výstupy byly vytvořeny na základě požadavků, které vznikly při hodnocení v AVČR, též jsme vytvořili dynamické výstupy, které vycházely z požadavků pracovišť. Ušetří finanční náklady, které by musela jednotlivá pracoviště vynaložit pro pořízení podobných systémů k analýze svých dat. (cs)
Title
  • Analytika ASEP
  • ASEP Analytics (en)
  • Analytika ASEP (cs)
skos:prefLabel
  • Analytika ASEP
  • ASEP Analytics (en)
  • Analytika ASEP (cs)
skos:notation
  • RIV/67985971:_____/10:00358325!RIV11-AV0-67985971
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z70830501)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Smlouva o využití výsledku %22Analytika ASEP%22 - č. smlouvy 280/05/11/10 Akademie věd České republiky, IC: 60165171. Výsledek využívá AV ČR jako podklady pro hodnocení výsledků výzkumu. Je využíván také ústavy AV ČR pro hodnocení pracovišť.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 246581
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985971:_____/10:00358325
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Analytika ASEP
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • evaluation; Academy of Sciences Library (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3D3792F99843]
http://linked.open...okalizaceVysledku
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Program psaný v jazyce PHP 5 s využitím MySQL pro zobrazování dat z databáze ASEP přístupný online. Interpretace záznamů z různých pohledů, výpočty hodnot, zahrnuje i grafické vizuální znázorňování hodnot pomocí grafů. Program disponuje desítkami filtrů.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Laiblová Kadlecová, Ivana
  • Doleželová, Jana
  • Chmelařová, Zdeňka
  • Rozehnal, Jan
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software