About: Porovnání senzorických a aplikačních vlastností šlehaček     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Z výsledků reologických měření šlehaček rostlinného původu a živočišného původu vyplynulo, že největší hutnost a stabilitu vykazují šlehačky rostlinného původu. Naproti tomu chuťově nejlepší jsou šlehačky živočišného původu, připravené ze sladké smetany.
  • Z výsledků reologických měření šlehaček rostlinného původu a živočišného původu vyplynulo, že největší hutnost a stabilitu vykazují šlehačky rostlinného původu. Naproti tomu chuťově nejlepší jsou šlehačky živočišného původu, připravené ze sladké smetany. (cs)
  • The rheological tests of whipped creams of vegetable or animal origin reveal that the best consistency and stability have whipped creams of vegetable origin. On the other hand the best flavour acceptability has whipped creams of animal origin prepared from the sweat cream. (en)
Title
  • Porovnání senzorických a aplikačních vlastností šlehaček
  • Comparison of sensory and application properties of whipped creams (en)
  • Porovnání senzorických a aplikačních vlastností šlehaček (cs)
skos:prefLabel
  • Porovnání senzorických a aplikačních vlastností šlehaček
  • Comparison of sensory and application properties of whipped creams (en)
  • Porovnání senzorických a aplikačních vlastností šlehaček (cs)
skos:notation
  • RIV/67985874:_____/08:00317847!RIV09-AV0-67985874
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z20600510), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 387620
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985874:_____/08:00317847
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • whipped cream; consistency; stability; sensory analysis; rheology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B4C2DE63574E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 2008
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Štern, Petr
  • Panovská, Z.
  • Brát, J.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1211-846X
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software