About: Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • There was shown that rotational rheometry provides fast and objective assessment of stability of margarines. It was proved as e.g. for farmaceutical and cosmetical emulsions of a type oil-water and water-oil that an introduced rotational-rheometrical method achieves a very good correlation with thermostability measured by means of very time-consuming and subjective tests. (en)
  • Bylo ukázáno, že rotační reometrie umožňuje rychlé a objektivní stanovení stability emulgovaných pokrmových tuků. Bylo prokázáno, že např. u farmaceutických a kosmetických emulzí typu olej-voda a voda-olej uvedená rotačně-reometrická metoda velmi dobře koreluje s termostabilitou, stanovovanou převážně časově náročnými a přitom subjektivními testy.
  • Bylo ukázáno, že rotační reometrie umožňuje rychlé a objektivní stanovení stability emulgovaných pokrmových tuků. Bylo prokázáno, že např. u farmaceutických a kosmetických emulzí typu olej-voda a voda-olej uvedená rotačně-reometrická metoda velmi dobře koreluje s termostabilitou, stanovovanou převážně časově náročnými a přitom subjektivními testy. (cs)
Title
  • Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky
  • Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky (cs)
  • Stability of margarines from the viewpoint of rheology and sensorics (en)
skos:prefLabel
  • Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky
  • Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky (cs)
  • Stability of margarines from the viewpoint of rheology and sensorics (en)
skos:notation
  • RIV/67985874:_____/07:00098343!RIV08-AV0-67985874
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 97;101
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(IAA2060404), Z(AV0Z20600510)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 451947
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985874:_____/07:00098343
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • margarines; flow curves (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [FA0C46E4FDFB]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Janov nad Nisou
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z 45. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, J.
  • Štern, Petr
  • Šedivá, A.
  • Vykutilová, T.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Unilever
https://schema.org/isbn
  • 978-80-86238-14-2
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software