Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - A series of twelve ketchups picked up at the Czech markets was analysed at the temperatures 230C and 450C. There were determined the basic rheological characteristics (static yield stress, apparent viscosity, thixotropy, and viscoelasticity) using a rotational rheometer RheoStress 300 (TermoHaake Karlsruhe, Germany) and textural properties using sensor analysis. With the help of correlation of rheological and sensorical data there were derived close functional dependencies with large values of correlation coefficients. (en)
- Byla analyzována řada 12 kečupů, odebraných na domácím trhu, při 23 C a 45 C. Byly stanoveny základní reologické charakteristiky (statická mez toku, zdánlivá viskosita, tixotropie a viskoelasticita) pomocí rotačního reometru RheoStress 300 v uspořádání rýhovaných souosých válců a vane rotoru a texturní vlastnosti pomocí senzorické analýzy. Korelací reologických a senzorických dat byly získány těsné funkční závislosti s vysokými hodnotami korelačních koeficientů.
- Byla analyzována řada 12 kečupů, odebraných na domácím trhu, při 23 C a 45 C. Byly stanoveny základní reologické charakteristiky (statická mez toku, zdánlivá viskosita, tixotropie a viskoelasticita) pomocí rotačního reometru RheoStress 300 v uspořádání rýhovaných souosých válců a vane rotoru a texturní vlastnosti pomocí senzorické analýzy. Korelací reologických a senzorických dat byly získány těsné funkční závislosti s vysokými hodnotami korelačních koeficientů. (cs)
|
Title
| - Psychoreologie kečupů
- Psychoreologie kečupů (cs)
- Psychorheology of ketchup (en)
|
skos:prefLabel
| - Psychoreologie kečupů
- Psychoreologie kečupů (cs)
- Psychorheology of ketchup (en)
|
skos:notation
| - RIV/67985874:_____/07:00098340!RIV08-AV0-67985874
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(IAA2060404), Z(AV0Z20600510)
|
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/67985874:_____/07:00098340
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - psychorheology; ketchup; sensor analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorný, J.
- Štern, Petr
- Panovská, Z.
- Šedivá, A.
- Vykutilová, T.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká společnost chemického inženýrství
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |