About: Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Statistically significant relations, either linear or semilogarithmic,were obtained between the rheological and sensory data. A close linear relationship between the sensory texture and the flavour was observed. On the basis of the rheological and sensory measurements, it may be concluded that the rheometry could be used for the prediction of the texture and flavour acceptances of fat emulsions with a fair degree of accuracy. (en)
  • Byly studovány reologické a senzorické vlastnosti pomazánkových tuků ALFA Optima a ALFA Vital (Setuza a.s.).
  • Byly studovány reologické a senzorické vlastnosti pomazánkových tuků ALFA Optima a ALFA Vital (Setuza a.s.). (cs)
Title
  • Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků
  • Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků (cs)
  • Psychorheology of low-fat spreads (en)
skos:prefLabel
  • Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků
  • Psychoreologie pomazánkových emulgovaných tuků (cs)
  • Psychorheology of low-fat spreads (en)
skos:notation
  • RIV/67985874:_____/04:00110022!RIV/2005/AV0/A11005/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 13;20
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(IAA2060404), Z(AV0Z2060917)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 583153
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985874:_____/04:00110022
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • rheometry; sensory analysis; low-fat spreads (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [78DDB6B5E41C]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Stachy
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Nelahozeves
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XLII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, J.
  • Štern, Petr
  • Panovská, Z.
  • Svoboda, Z.
  • Jedelská, M.
  • Novák, B.
  • Seifert, P.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • UNILEVER ČR
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-41-5
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software