About: Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Mayonnaises are viscoplastic oil-in-water emulsions, in which rheological properties have important influences on functional properties and the sensory quality. Nonlinear relations were observed between the yield value and the apparent viscosity. The yield value were related significantly with their fat content (66-82%). (en)
  • Majonézy jsou viskoplastické emulze typu olej ve vodě. Rheologické vlastnosti mají značný význam na jejich funkční vlastnosti a senzorickou jakost. Mezi zdánlivou viskozitou a mezí toku byla zjištěna nelineární funkční závislost. Korelací hodnot meze toku a obsahem tuku (66-82%) byly zjištěny těsné a průkazné funkční závislosti.
Title
  • Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz.
  • Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz. (cs)
  • Textural properties of model emulsions of mayonnaises-type. (en)
skos:prefLabel
  • Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz.
  • Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz. (cs)
  • Textural properties of model emulsions of mayonnaises-type. (en)
skos:notation
  • RIV/67985874:_____/00:11003030!RIV/2003/AV0/A11003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 91;98
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z2060917)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 729209
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985874:_____/00:11003030
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • N/A (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A44751C3AEA0]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Rožnov pod Radhoštěm [CZ]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Olomouc
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, J.
  • Valentová, H.
  • Štern, Petr
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • MILO Surovárny a.s.
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-09-1
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software