About: Rheological properties of low caloric emulgified fats.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Margariny jsou z reologického hlediska tixotropní viskoplastické látky, jež s obsahem vody mění svůj viskoplastický charakter. Emulze obsahující ca. 40(30,20) tuku a 60(70,80) vody (nízkokalorické tuky) vyhovují reologickému modelu Herschel-Bulkley. Hodnota exponentu n z této rovnice charakterizuje jejich roztíratelnost.
  • Margarines from the rheological oint of view are thixotropic plastic semisolids that change their plastic character with change in the portions of the fat and aqueous phases. Emulsions containing ca. 40(30,20) and 60(70,80) of the fat and aqueous phases (low caloric fats) follow the Herschel-Bulkley constitutive equation. The value of the exponent n in this equation is a characteristics for their spreadability. (en)
Title
  • Rheological properties of low caloric emulgified fats. (en)
  • Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku.
  • Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku. (cs)
skos:prefLabel
  • Rheological properties of low caloric emulgified fats. (en)
  • Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku.
  • Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku. (cs)
skos:notation
  • RIV/67985874:_____/00:11003001!RIV/2003/AV0/A11003/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 122;128
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(AV0Z2060917)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 725399
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67985874:_____/00:11003001
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • N/A (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2481526D7EE3]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Rožnov pod Radhoštěm [CZ]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Olomouc
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Štern, Petr
  • Novák, B.
  • Schwarz, W.
  • Čmolík, S.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • MILO Surovárny a.s.
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software