About: Guide to the world of international projects for young researchers     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Publication (Monograph – specialized book) Guide to the world of international projects for young researchers aims to help young researchers find their way in the world of international research projects funded from public sources. The text is intended for readers who need to navigate in the given area while having no economic or other training that would help them find their way in this specific world. The book was therefore written in a way so that also laypeople starting to navigate in the world of science funding could understand well. This specialized publication is divided into two parts. The first part is devoted to the issues around funding science and research from public sources, the life cycle of projects and financial management. The topic of the second part of the book is a project in context or, in other words, the European Research Area in the Czech Republic. The book was published under ISBN 978-80-87902-06-6. (en)
  • Publikace (odborná kniha)Průvodce světem mezinárodních projektů pro začínající vědce si klade za cíl usnadnit začínajícím vědecko-výzkumným pracovníkům orientaci v oblasti mezinárodních vědecko-výzkumných projektů financovaných z veřejných zdrojů. Text je určen čtenářům, kteří se potřebují v dané problematice zorientovat a přitom nemají ekonomické či jiné vzdělání, které by jim usnadnilo orientaci v tomto specifickém světě. Text byl proto připraven tak, aby mu porozuměl i laik, který se teprve začíná orientovat ve světě finanční podpory vědy. Odborná publikace je rozdělena do dvou částí. První část publikace je věnována problematice financování vědy a výzkumu z veřejných zdrojů, životnímu cyklu projektů a finančnímu řízení. Tématem druhé části publikace je projekt v souvislostech aneb Evropský výzkumný prostor v České republice. Publikace byla vydána pod ISBN 978-80-87902-06-6 .
  • Publikace (odborná kniha)Průvodce světem mezinárodních projektů pro začínající vědce si klade za cíl usnadnit začínajícím vědecko-výzkumným pracovníkům orientaci v oblasti mezinárodních vědecko-výzkumných projektů financovaných z veřejných zdrojů. Text je určen čtenářům, kteří se potřebují v dané problematice zorientovat a přitom nemají ekonomické či jiné vzdělání, které by jim usnadnilo orientaci v tomto specifickém světě. Text byl proto připraven tak, aby mu porozuměl i laik, který se teprve začíná orientovat ve světě finanční podpory vědy. Odborná publikace je rozdělena do dvou částí. První část publikace je věnována problematice financování vědy a výzkumu z veřejných zdrojů, životnímu cyklu projektů a finančnímu řízení. Tématem druhé části publikace je projekt v souvislostech aneb Evropský výzkumný prostor v České republice. Publikace byla vydána pod ISBN 978-80-87902-06-6 . (cs)
Title
  • Guide to the world of international projects for young researchers (en)
  • Průvodce světem mezinárodních projektů pro začínající vědce
  • Průvodce světem mezinárodních projektů pro začínající vědce (cs)
skos:prefLabel
  • Guide to the world of international projects for young researchers (en)
  • Průvodce světem mezinárodních projektů pro začínající vědce
  • Průvodce světem mezinárodních projektů pro začínající vědce (cs)
skos:notation
  • RIV/67179843:_____/14:00442615!RIV15-AV0-67179843
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(LE11008)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 40695
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/67179843:_____/14:00442615
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • international research projects; funded from public sources (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C6B49823BC66]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Šprtová, Hana
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software