About: Methodology for information decision support components of the IRS in preparing for emergencies with spills of hazardous láteik and their solutions     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • (1) Methodology for Information Decision Support IRS components in the preparation, training and solutions MU with the release of hazardous substances (the %22Methodology%22) sets out the procedures, rules and tools for creating, processing, maintenance and management of emergency plans in preparation, training and MU solution with the release of hazardous substances. (2) Information support decision-making for the purposes of this methodology means in particular: a. Search and presenting information from the knowledge base through software add-ons, and their transfer to support decision-making and management processes at all levels of personnel management in dealing with MU, b. accessing, sharing and exchange of knowledge in the preparation, training and solutions MU with the release of chemicals between the organizations, institutions and the workplace. (en)
  • (1) Metodika pro informační podporu rozhodování složek IZS při přípravě, výcviku a řešení MU s únikem nebezpečné látky (dále jen „metodika“) stanovuje postupy, pravidla a nástroje pro vytváření, zpracovávání, údržbu a řízení havarijních plánů ve fázi přípravy, výcviku a řešení MU s únikem nebezpečné látky. (2) Informační podporou rozhodování se pro účely této metodiky rozumí zejména : a. vyhledávání a prezentování informací ze znalostní databáze prostřednictvím softwarové nadstavby a jejich předávání pro podporu rozhodovacích a řídících procesů pracovníkům na všech úrovních řízení při řešení MU, b. zpřístupnění, sdílení a výměna znalostí při přípravě, výcviku a řešení MU s únikem chemické látky mezi dotčenými organizacemi, orgány a pracovišti.
  • (1) Metodika pro informační podporu rozhodování složek IZS při přípravě, výcviku a řešení MU s únikem nebezpečné látky (dále jen „metodika“) stanovuje postupy, pravidla a nástroje pro vytváření, zpracovávání, údržbu a řízení havarijních plánů ve fázi přípravy, výcviku a řešení MU s únikem nebezpečné látky. (2) Informační podporou rozhodování se pro účely této metodiky rozumí zejména : a. vyhledávání a prezentování informací ze znalostní databáze prostřednictvím softwarové nadstavby a jejich předávání pro podporu rozhodovacích a řídících procesů pracovníkům na všech úrovních řízení při řešení MU, b. zpřístupnění, sdílení a výměna znalostí při přípravě, výcviku a řešení MU s únikem chemické látky mezi dotčenými organizacemi, orgány a pracovišti. (cs)
Title
  • Methodology for information decision support components of the IRS in preparing for emergencies with spills of hazardous láteik and their solutions (en)
  • Metodika pro informační podporu rozhodování složek IZS při přípravě na mimořádné události s únikem nebezpečných láteik a pri jejich řešení
  • Metodika pro informační podporu rozhodování složek IZS při přípravě na mimořádné události s únikem nebezpečných láteik a pri jejich řešení (cs)
skos:prefLabel
  • Methodology for information decision support components of the IRS in preparing for emergencies with spills of hazardous láteik and their solutions (en)
  • Metodika pro informační podporu rozhodování složek IZS při přípravě na mimořádné události s únikem nebezpečných láteik a pri jejich řešení
  • Metodika pro informační podporu rozhodování složek IZS při přípravě na mimořádné události s únikem nebezpečných láteik a pri jejich řešení (cs)
skos:notation
  • CERO 2/2015
  • RIV/63493713:_____/15:#0000089!RIV15-MV0-63493713
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(VG20112014068)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Institit ochrany obyvatelstva, generální ředitelství hasičského záchranného sboru ČR
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Explicitní uvedení v době zavedení metodiky je nesnadné. Ekonomickým přínosem je snížení pracovní doby (člověko-hodin) na provedení potřebných úkonů. Odborný odhad je 20 %,
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 269
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/63493713:_____/15:#0000089
http://linked.open...terniIdentifikace
  • PROTOTYP
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • methodics (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2390686E2E56]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • GŘ HZS IOO Lázně Bohdaneč
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Urbánek, Miloš
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software