About: The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The meat (Sus scrofa) was salted (5 g NaCl to 100 g meat) before preparation by heat pressure bowling - 15 minutes. There was reached drop of activity concentration of radiocesium about 50 % (from 42,7 % to 58,3 %). The meat had activity concentration of radiocesium 106 Bq.kg-1. The activity concentration of radiocesium was reduced on average to 53 Bq.kg-1. The activity concentration of 137Cs was measured by gamma-spectrometry. (en)
  • Vepřové maso (Sus scrofa) bylo solené (5 g chloridu sodného na 100 g masa), před přípravou na vaření pod tlakem - 15minut. Tím bylo dosaženo poklesu objemové aktivity radiocesia asi o 50% (z 42,7% na 58,3%). Maso mělo aktivitu radiocesia 106 Bq.kg 1. Aktivita radiocesia byla snížena v průměru na 53 Bq.kg-1. Aktivita 137Cs byla měřena spektrometrií gama.
  • Vepřové maso (Sus scrofa) bylo solené (5 g chloridu sodného na 100 g masa), před přípravou na vaření pod tlakem - 15minut. Tím bylo dosaženo poklesu objemové aktivity radiocesia asi o 50% (z 42,7% na 58,3%). Maso mělo aktivitu radiocesia 106 Bq.kg 1. Aktivita radiocesia byla snížena v průměru na 53 Bq.kg-1. Aktivita 137Cs byla měřena spektrometrií gama. (cs)
Title
  • The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat (en)
  • Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase
  • Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase (cs)
skos:prefLabel
  • The effect of heat-pressure boiling reduction on activity of radiocesium in meat (en)
  • Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase
  • Vliv tepelně tlakové úpravy na aktivitu radiocesia v mase (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/14:43873201!RIV15-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 53928
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/14:43873201
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • food safety; Sus scrofa; 137Cs; Pig meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A7B491357CF0]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Hygiena alimentorum XXXV.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořák, Petr
  • Kopřiva, Vladimír
  • Beňová, Katarína
  • Máté, Dionýz
  • Žďárský, Michal
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-401-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 38 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software