About: Colour evaluation of Emmenthal type cheese     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Druh, délka zrání a délka skladování jsou faktorem ovlivňujícím barvu těsta sýrů. Průměrné hodnoty parametrů kolorimetrického stanovení CIELAB pro sýry ementálského typu v tržní síti ČR se pohybují kolem hodnoty 75 pro parametr L*, 1,5 pro parametr a* a 20 pro parametr b* při minimální tloušťce vzorků 7 mm. Delší doba zrání se projevuje tmavší barvou.
  • Druh, délka zrání a délka skladování jsou faktorem ovlivňujícím barvu těsta sýrů. Průměrné hodnoty parametrů kolorimetrického stanovení CIELAB pro sýry ementálského typu v tržní síti ČR se pohybují kolem hodnoty 75 pro parametr L*, 1,5 pro parametr a* a 20 pro parametr b* při minimální tloušťce vzorků 7 mm. Delší doba zrání se projevuje tmavší barvou. (cs)
  • Type, curing, and stocking affect colour of a cheese. The average values of colorimetric parameters CIELAB for cheese of Emmenthal type on CZ market vary about 75 for L*, 1.5 for a*, and 20 for b* parameters, at minimal thickness of 7 mm. Long curing leads to dark colour of a cheese. (en)
Title
  • Colour evaluation of Emmenthal type cheese (en)
  • Stanovení barvy sýrů ementálského typu
  • Stanovení barvy sýrů ementálského typu (cs)
skos:prefLabel
  • Colour evaluation of Emmenthal type cheese (en)
  • Stanovení barvy sýrů ementálského typu
  • Stanovení barvy sýrů ementálského typu (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/13:43872299!RIV14-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 107500
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/13:43872299
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cheese; CIELAB (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [2B26D9EF840B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořák, Petr
  • Beňová, Katarína
  • Máté, Dionýz
  • Žďárský, Michal
  • Salabová, Iva
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-334-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 38 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software