Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Effect of freezing/thawing during storage (long-term storage in freezers: 24 months/ -20 °C; the refrigerated storage: 11 days/ +2 +/- 2 °C) of four selected species of fish on the activity citratsynthase (in micromol/ml/min) was monitored. We found the existence of differences in the activity of this enzyme among the fish species (mackerel, salmon, grass carp) during frozen storage (24 months/ -20 °C). The value of activity citratsynthase increased very rapidly in the case of frozen/thawed unpackaged fillets of silver carp in comparison with the vacuum packaged fresh fillets. (en)
- Sledován byl vliv zmrazování/rozmrazování během skladování (dlouhodobé mrazírenské: 24 měsíců/-20 °C; chladírenské: 11 dnů/ +2 +/- 2 °C) u čtyř vybraných druhů ryb na aktivitu citrátsyntházy (v mikromol/ml/min). Zjistili jsme, že existují rozdíly v aktivitě tohoto enzymu mezi druhy ryb (makrela, losos, amur) v průběhu mrazírenského skladování (24 měsíců/ -20 °C). Hodnota aktivity citrátsyntházy se velmi rychle zvyšovala v případě zmrazených/rozmrazených nebalených filetů tolstolobika ve srovnání s vakuově balenými čerstvými filety.
- Sledován byl vliv zmrazování/rozmrazování během skladování (dlouhodobé mrazírenské: 24 měsíců/-20 °C; chladírenské: 11 dnů/ +2 +/- 2 °C) u čtyř vybraných druhů ryb na aktivitu citrátsyntházy (v mikromol/ml/min). Zjistili jsme, že existují rozdíly v aktivitě tohoto enzymu mezi druhy ryb (makrela, losos, amur) v průběhu mrazírenského skladování (24 měsíců/ -20 °C). Hodnota aktivity citrátsyntházy se velmi rychle zvyšovala v případě zmrazených/rozmrazených nebalených filetů tolstolobika ve srovnání s vakuově balenými čerstvými filety. (cs)
|
Title
| - Vliv zmrazení/rozmrazení při chladovém skladování vybraných druhů ryb (makrela, losos, amur, tolstolobik) na aktivitu citrátsyntházy
- Vliv zmrazení/rozmrazení při chladovém skladování vybraných druhů ryb (makrela, losos, amur, tolstolobik) na aktivitu citrátsyntházy (cs)
- Effect of freezing/thawing during cold storage of selected species of fish (mackerel, salmon, grass carp, silver carp) on the citratsynthase activity (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv zmrazení/rozmrazení při chladovém skladování vybraných druhů ryb (makrela, losos, amur, tolstolobik) na aktivitu citrátsyntházy
- Vliv zmrazení/rozmrazení při chladovém skladování vybraných druhů ryb (makrela, losos, amur, tolstolobik) na aktivitu citrátsyntházy (cs)
- Effect of freezing/thawing during cold storage of selected species of fish (mackerel, salmon, grass carp, silver carp) on the citratsynthase activity (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/13:43872211!RIV14-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/13:43872211
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - freezing-thawing; enzyme method; quality; fish meat (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buchtová, Hana
- Ježek, František
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |