About: The Influence of the Addition of Buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the Volume of Wholemeal Bakery Products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In this work, the addition of buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the volume of bakery products made of wholemeal wheat (Triticum aestivum) and wholemeal spelled (Triticum spelta) was evaluated. The addition of buckwheat 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negatively correlated with the volume of bakery products. The spelled wholemeal flour was decrease volume of bakery products compared with wheat wholemeal flour (p {0.05). (en)
  • V této práci byl hodnocen vliv pohanky (Fagophyrum esculentum) na objem pečiva vyrobeného z celozrnné pšeničné a celozrnné špaldové mouky. Přídavek pohanky v koncentraci 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negativně koreloval s objemem pečiva. Špaldová celozrnná mouka statisticky významně (p {0.05) snížila objem pečiva v porovnání s celozrnnou moukou pšeničnou.
  • V této práci byl hodnocen vliv pohanky (Fagophyrum esculentum) na objem pečiva vyrobeného z celozrnné pšeničné a celozrnné špaldové mouky. Přídavek pohanky v koncentraci 10%, 20%, 30%, 40%, 50% negativně koreloval s objemem pečiva. Špaldová celozrnná mouka statisticky významně (p {0.05) snížila objem pečiva v porovnání s celozrnnou moukou pšeničnou. (cs)
Title
  • The Influence of the Addition of Buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the Volume of Wholemeal Bakery Products (en)
  • Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva
  • Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva (cs)
skos:prefLabel
  • The Influence of the Addition of Buckwheat (Fagophyrum esculentum) on the Volume of Wholemeal Bakery Products (en)
  • Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva
  • Vliv přídavků pseudocereálie (Fagophyrum esculentum) na objem celozrnného pečiva (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/13:43872149!RIV14-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 114636
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/13:43872149
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • wheat; spelt; flours; cereals (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CFFB308D2D7B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské Pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXXIV.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorná, Jana
  • Tremlová, Bohuslava
  • Eliášová, Martina
  • Ošťádalová, Martina
  • Čáslavková, Petra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-8077-334-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 47 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software