About: Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Effect of the food additive antioxidant E315 on lipid oxidation and selected chemical parameters of experimental sausages containing different ratio (30%, 45% and 60%) of meat from common carp (Cyprinus Carpio L.) was investigated. Samples containing 30% of fish meat with an addition of the food antioxidant E315 had the lower peroxide value and the highest content of malondialdehyde? and conversely, samples containing 45% and 60% of fish meat with antioxidant had the highest peroxide value and the lower content of malondialdehyde, in comparison to the samples without the additive E315. (en)
  • Sledován byl vliv použití přídatné látky antioxidantu E315 na oxidaci tuků a další vybrané chemické parametry u experimentálních klobás obsahujících různý podíl (30%, 45% a 60%) masa kapra obecného (Cyprinus Carpio L.). Ve srovnání se vzorky bez přídavku antioxidantu E315 obsahovaly vzorky se 30% podílem rybího masa a přídavkem E315 méně peroxidů a více malondialdehydu a naopak, ve vzorcích se 45% a 60% podílem kapra byla zjištěna vyšší hodnota peroxidů a méně malondialdehydu.
  • Sledován byl vliv použití přídatné látky antioxidantu E315 na oxidaci tuků a další vybrané chemické parametry u experimentálních klobás obsahujících různý podíl (30%, 45% a 60%) masa kapra obecného (Cyprinus Carpio L.). Ve srovnání se vzorky bez přídavku antioxidantu E315 obsahovaly vzorky se 30% podílem rybího masa a přídavkem E315 méně peroxidů a více malondialdehydu a naopak, ve vzorcích se 45% a 60% podílem kapra byla zjištěna vyšší hodnota peroxidů a méně malondialdehydu. (cs)
Title
  • Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)
  • Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.) (cs)
  • Selected chemical parameters sausage-type products with a share of common carp (Cyprinus Carpio L.) (en)
skos:prefLabel
  • Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.)
  • Vybrané chemické parametry výrobků typu klobás s podílem kapra obecného (Cyprinus Carpio L.) (cs)
  • Selected chemical parameters sausage-type products with a share of common carp (Cyprinus Carpio L.) (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871198!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 178736
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871198
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • protein; lipid; quality; sausage; carp; fish meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [45D870BC4114]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Košice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Kašpar, Ladislav
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • ELSEWA, s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-89385-21-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software