About: Microscopic methods in food analysis - image analysis and use of meat products quality     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Rozvoj potravinářské mikroskopie s sebou přinesl úvahy o možnosti jejího využití pro kvantitativní výpověď vztahující se k jednotlivým součástem výrobku. Kvantitativní vyšetření lze provést orientačně např. pomocí grafických symbolů nebo přesně (histometricky), kdy vycházíme z údajů o počtu částic a z údajů o změřených plochách objektů a řezů. Studium možností využití mikroskopických metod pro kvantitativní stanovení součástí masných výrobků bylo základem řady prací publikovaných již v 70. a 80. letech minulého století.
  • Rozvoj potravinářské mikroskopie s sebou přinesl úvahy o možnosti jejího využití pro kvantitativní výpověď vztahující se k jednotlivým součástem výrobku. Kvantitativní vyšetření lze provést orientačně např. pomocí grafických symbolů nebo přesně (histometricky), kdy vycházíme z údajů o počtu částic a z údajů o změřených plochách objektů a řezů. Studium možností využití mikroskopických metod pro kvantitativní stanovení součástí masných výrobků bylo základem řady prací publikovaných již v 70. a 80. letech minulého století. (cs)
  • Development of food microscopy is associated with discussion on the use for quantitative assesment and determination of food components. We can do it inaccurate and use graphical symbols or exactly by measurement some data objects. It is study of possibility of using microscopic methods for the quantitative determination of components of meat products by image analysis. (en)
Title
  • Microscopic methods in food analysis - image analysis and use of meat products quality (en)
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Analýza obrazu a její využití v hodnocení kvality masných výrobků
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Analýza obrazu a její využití v hodnocení kvality masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Microscopic methods in food analysis - image analysis and use of meat products quality (en)
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Analýza obrazu a její využití v hodnocení kvality masných výrobků
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - Analýza obrazu a její využití v hodnocení kvality masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870789!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 212504
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870789
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat products; composition; quality; histometry (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [52DDDD2D2CE0]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 22
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Řezáčová Lukášková, Zuzana
  • Bartl, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software