About: Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Hořčice je populární v mnoha potravinách, aromatická. Senzorická analýza byla provedena 8 různých typů vzorků. Výsledky ukazují, že nejoblíbenější je tradiční horké hořčice (celé zrno a Dijon), nejméně populární jsou výrazné hořčice, francouského typu. Celkový dojem je ovlivněn především vůně a chutí hořčice.
  • Hořčice je populární v mnoha potravinách, aromatická. Senzorická analýza byla provedena 8 různých typů vzorků. Výsledky ukazují, že nejoblíbenější je tradiční horké hořčice (celé zrno a Dijon), nejméně populární jsou výrazné hořčice, francouského typu. Celkový dojem je ovlivněn především vůně a chutí hořčice. (cs)
  • Mustard is a popular flavouring in many foods. Sensory analysis was carried out 8 different types of samples. The results show that the most popular is the traditional hot mustard (whole grain and Dijon), the least popular are mustard flavour (French). The overall impression is influenced mainly by smell and taste of mustard. (en)
Title
  • Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic
  • Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic (cs)
  • Comparison of organoleptic properties of selected types of mustards (en)
skos:prefLabel
  • Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic
  • Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic (cs)
  • Comparison of organoleptic properties of selected types of mustards (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870671!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 221477
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870671
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • smell; taste; sensory analysis; mustard (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3A5BB645E9EF]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek a posterů Food hygiene and technology 41st Lenfeld's and Hökl's Days
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorná, Jana
  • Bartl, Pavel
  • Ošťádalová, Martina
  • Pažout, Vladimír
  • Malá, Lucie
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-594-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 39 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software