Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Hořčice je populární v mnoha potravinách, aromatická. Senzorická analýza byla provedena 8 různých typů vzorků. Výsledky ukazují, že nejoblíbenější je tradiční horké hořčice (celé zrno a Dijon), nejméně populární jsou výrazné hořčice, francouského typu. Celkový dojem je ovlivněn především vůně a chutí hořčice.
- Hořčice je populární v mnoha potravinách, aromatická. Senzorická analýza byla provedena 8 různých typů vzorků. Výsledky ukazují, že nejoblíbenější je tradiční horké hořčice (celé zrno a Dijon), nejméně populární jsou výrazné hořčice, francouského typu. Celkový dojem je ovlivněn především vůně a chutí hořčice. (cs)
- Mustard is a popular flavouring in many foods. Sensory analysis was carried out 8 different types of samples. The results show that the most popular is the traditional hot mustard (whole grain and Dijon), the least popular are mustard flavour (French). The overall impression is influenced mainly by smell and taste of mustard. (en)
|
Title
| - Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic
- Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic (cs)
- Comparison of organoleptic properties of selected types of mustards (en)
|
skos:prefLabel
| - Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic
- Porovnání organoleptických znaků u vybraných druhů hořčic (cs)
- Comparison of organoleptic properties of selected types of mustards (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/11:43870671!RIV12-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/11:43870671
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - smell; taste; sensory analysis; mustard (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů Food hygiene and technology 41st Lenfeld's and Hökl's Days
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pokorná, Jana
- Bartl, Pavel
- Ošťádalová, Martina
- Pažout, Vladimír
- Malá, Lucie
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |