About: Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem bylo analyzovat změny chemického složení čerstvé chlazené (resp. zmrazené) svaloviny čtyř druhů potravinově významných mořských ryb (mořan zlatý Sparus aurata, mořčák evropský Dicentrarchus labrax, makrela obecná Scomber scombrus, losos obecný Salmo salar). Uvedeny jsou výsledky laboratorního vyšetření vybraných parametrů čerstvosti (celkové těkavé dusíkaté baze, trimetylamin, číslo kyselosti, peroxidové číslo, obsah malondialdehydu).
  • Cílem bylo analyzovat změny chemického složení čerstvé chlazené (resp. zmrazené) svaloviny čtyř druhů potravinově významných mořských ryb (mořan zlatý Sparus aurata, mořčák evropský Dicentrarchus labrax, makrela obecná Scomber scombrus, losos obecný Salmo salar). Uvedeny jsou výsledky laboratorního vyšetření vybraných parametrů čerstvosti (celkové těkavé dusíkaté baze, trimetylamin, číslo kyselosti, peroxidové číslo, obsah malondialdehydu). (cs)
  • The aim was to monitor the course of chemical changes (total volatile base nitrogen, trimethylamine, free fatty acids, peroxid value, malondialdehyde content) in fresh chilled muscle (resp. deep frozen) tissue of 4 consumer's marine fish (Sparus aurata, Dicentrarchus labrax, Scomber scombrus, Salmo salar). The results of own laboratory testing are listed. (en)
Title
  • Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit
  • Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit (cs)
  • Evaluation of fish freshness parameters designed to prepare Japanese specialites (en)
skos:prefLabel
  • Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit
  • Sledování parametrů čerstvosti ryb určených k přípravě japonských specialit (cs)
  • Evaluation of fish freshness parameters designed to prepare Japanese specialites (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870336!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 229812
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870336
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • chemical parameters; freshness; sushi; mackerel; salmon; fish meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [62C15443A9E5]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek a posterů Food hygiene and technology 41st Lenfeld's and Hökl's Days
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Ježek, František
  • Lukačková, Tereza
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-594-3
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software