About: Hluboce zmrazené filety z ryb - seznamte se prosím     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this paper is to acquaint the reader with the existence of different market adjustments of the product which are described as glazed or unglazed without added water and permitted additives or with them. The reasons for the application of these technologies are listed and also the way of fillets packages labeling in case of these technologies adoption. Procedure used in inspection and laboratory testing of fillets according to the current methodology is explained. The results of own laboratory testing of 28 different consumer's gadoid fis packages of quick-frozen fillets are listed. (en)
  • Cílem příspěvku je seznámit čtenáře s existencí různých obchodních úprav produktu, který je do tržní sítě uváděn jako neglazovaný nebo glazovaný bez použití přidané vody a povolených aditivních látek nebo s nimi. Uvedeny jsou důvody aplikace těchto technologií a způsob označování na spotřebitelských obalech filetů v případě jejich použití. Vysvětlen je postup používaný při kontrole značení a způsob laboratorního vyšetření filetů podle platné metodiky. Uvedeny jsou výsledky vlastního laboratorního vyšetření 28 různých spotřebitelských balení hluboce zmrazených filetů z treskovitých ryb.
  • Cílem příspěvku je seznámit čtenáře s existencí různých obchodních úprav produktu, který je do tržní sítě uváděn jako neglazovaný nebo glazovaný bez použití přidané vody a povolených aditivních látek nebo s nimi. Uvedeny jsou důvody aplikace těchto technologií a způsob označování na spotřebitelských obalech filetů v případě jejich použití. Vysvětlen je postup používaný při kontrole značení a způsob laboratorního vyšetření filetů podle platné metodiky. Uvedeny jsou výsledky vlastního laboratorního vyšetření 28 různých spotřebitelských balení hluboce zmrazených filetů z treskovitých ryb. (cs)
Title
  • Hluboce zmrazené filety z ryb - seznamte se prosím
  • Hluboce zmrazené filety z ryb - seznamte se prosím (cs)
  • Deep frozen fish fillets - meet please (en)
skos:prefLabel
  • Hluboce zmrazené filety z ryb - seznamte se prosím
  • Hluboce zmrazené filety z ryb - seznamte se prosím (cs)
  • Deep frozen fish fillets - meet please (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/11:43870334!RIV12-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 4
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 202330
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/11:43870334
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • polyphosphate; chemical composition; fillet; glazure (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0305BA36F1A5]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Veterinářství
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 61
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Ježek, František
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0506-8231
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software