Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Práce se zabývá nutriční hodnotou prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) se zaměřením na obsah aminokyselin a porovnáním dosažených výsledků s aminokyselinovým složením masa brojlerových kuřat. Výsledky dokládají, že maso bažantí zvěřiny, hodnoceno na základě obsahu základních živin a jednotlivých aminokyselin je z hlediska výživy člověka potravinou nutričně vysoce hodnotnou, převyšující i nutriční hodnotu svaloviny brojlerových kuřat.
- Práce se zabývá nutriční hodnotou prsní a stehenní svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) se zaměřením na obsah aminokyselin a porovnáním dosažených výsledků s aminokyselinovým složením masa brojlerových kuřat. Výsledky dokládají, že maso bažantí zvěřiny, hodnoceno na základě obsahu základních živin a jednotlivých aminokyselin je z hlediska výživy člověka potravinou nutričně vysoce hodnotnou, převyšující i nutriční hodnotu svaloviny brojlerových kuřat. (cs)
- This study deals with nutritive value of pectoral and thigh muscles in pheasant (Phasianus colchicus) with a view to amino acids contents and compares gained results with amino acid composition of broiler meats. It has been demonstrated that the pheasant game meat assessed on the base of essential nourishing substance contents and individual amino acids is in term of human nutrition highly valuable food that exceed nutritional value of broiler meats. (en)
|
Title
| - Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus)
- Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) (cs)
- Nutritional value of muscle proteins in pheasant (Phasianus cholchicus) (en)
|
skos:prefLabel
| - Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus)
- Nutriční hodnota proteinů svaloviny bažanta obecného (Phasianus cholchicus) (cs)
- Nutritional value of muscle proteins in pheasant (Phasianus cholchicus) (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002983!RIV11-MZE-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002983
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pheasant meat; protein; amino acids (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Steinhauser, Ladislav
- Straková, Eva
- Suchý, Pavel
- Vitula, František
- Zapletal, David
- Kroupa, Leo
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |