Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this study was to evaluate how the use of different pork fat can affect the quality parameters of dry fermented sausages. Three sets of samples were made, with addition of different sort of pork fat - back fat, fat from neck and cover fat from legs. Quality parameters were analysed during ripening of dry fermented sausages. There were differences between samples in dependence of used sort of fat. (en)
- Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo a deklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla.
- Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo a deklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla. (cs)
|
Title
| - Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků
- Effect of production fat on quality of fermented meat products (en)
- Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků (cs)
|
skos:prefLabel
| - Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků
- Effect of production fat on quality of fermented meat products (en)
- Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002969!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002969
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pork fat; dry fermented sausages (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Saláková, Alena
- Steinhauser, Ladislav
- Pavlík, Zdeněk
- Kameník, Josef
- Steinhauserová, Iva
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |