About: Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to evaluate how the use of different pork fat can affect the quality parameters of dry fermented sausages. Three sets of samples were made, with addition of different sort of pork fat - back fat, fat from neck and cover fat from legs. Quality parameters were analysed during ripening of dry fermented sausages. There were differences between samples in dependence of used sort of fat. (en)
  • Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo a deklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla.
  • Cílem práce bylo zhodnotit použití různých druhů vepřového sádla na kvalitativní parametry trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Byly vyrobeny tři sady vzorků, do kterých byly použity tři různé druhy syrového sádla - hřbetní sádlo, hřivkové sádlo a deklové sádlo. Jakostní parametry byly analyzovány v průběhu zrání trvanlivých fermentovaných salámů. Byly zjištěny rozdíly mezi salámy v závislosti na použitém druhu syrového sádla. (cs)
Title
  • Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků
  • Effect of production fat on quality of fermented meat products (en)
  • Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků
  • Effect of production fat on quality of fermented meat products (en)
  • Vliv výrobního sádla na kvalitu trvanlivých fermentovaných masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002969!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • speciální
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 296469
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002969
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pork fat; dry fermented sausages (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8DB8D43FB251]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 21
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
  • Steinhauser, Ladislav
  • Pavlík, Zdeněk
  • Kameník, Josef
  • Steinhauserová, Iva
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 78 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software