About: Zaostřeno na lososa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Czechs consume more marine then fresh water fish. Most favourite species is salmon, whose meat is highly appreciated for its typical colour, scent and flavour. Another important factor is that salmon is available year around, fresh or frozen with different treatments (fillets, parts), or baked and aimed at direct consumption. (en)
  • Spotřeba mořských ryb a výrobků z nich předčí v České republice spotřebu ryb sladkovodních. Z mořských ryb je nejvíce preferován losos, jehož maso je českými konzumenty vysoce ceněno pro svou charakteristickou barvu, vůni a chuť. Významnou roli hraje také fakt, že je celoročně dostupné: čerstvé nebo zmrazené v různých úpravách (filety, podkovy, části ryb), nebo zpracované uzením na výrobky určené k přímé spotřebě.
  • Spotřeba mořských ryb a výrobků z nich předčí v České republice spotřebu ryb sladkovodních. Z mořských ryb je nejvíce preferován losos, jehož maso je českými konzumenty vysoce ceněno pro svou charakteristickou barvu, vůni a chuť. Významnou roli hraje také fakt, že je celoročně dostupné: čerstvé nebo zmrazené v různých úpravách (filety, podkovy, části ryb), nebo zpracované uzením na výrobky určené k přímé spotřebě. (cs)
Title
  • Zaostřeno na lososa
  • Focused on salmon (en)
  • Zaostřeno na lososa (cs)
skos:prefLabel
  • Zaostřeno na lososa
  • Focused on salmon (en)
  • Zaostřeno na lososa (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002952!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 299438
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002952
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Fish meat; marine fish; Salmo salar L. (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [68822506AD0E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 21
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Řičánková, Blanka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software