Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The aim of this study was to evaluate selected microbiological parameters of raw and pasteurized sheep's milk from the perspective of food safety. Evaluated were the following: total number of microorganisms, the number of Enterobacteriaceae, the number of Staphylococcus aureus, the number of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. (en)
- Cílem studie bylo porovnání vybraných mikrobiologických parametrů syrového a pasterovaného ovčího mléka z pohledu bezpečnosti potravin. Porovnávalo se následující: celkový počet mikroorganismů, počet č. Enterobacteriaceae, počet S. aureus, počet L. monocytogenes, Salmonela spp.
- Cílem studie bylo porovnání vybraných mikrobiologických parametrů syrového a pasterovaného ovčího mléka z pohledu bezpečnosti potravin. Porovnávalo se následující: celkový počet mikroorganismů, počet č. Enterobacteriaceae, počet S. aureus, počet L. monocytogenes, Salmonela spp. (cs)
|
Title
| - Mikrobiologické parametry syrového a tepelně ošetřeného ovčího mléka
- Mikrobiologické parametry syrového a tepelně ošetřeného ovčího mléka (cs)
- Microbiological parameters of raw and heat-treated sheep's milk (en)
|
skos:prefLabel
| - Mikrobiologické parametry syrového a tepelně ošetřeného ovčího mléka
- Mikrobiologické parametry syrového a tepelně ošetřeného ovčího mléka (cs)
- Microbiological parameters of raw and heat-treated sheep's milk (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/10:00002921!RIV11-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/10:00002921
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sheep milk; bacteria; Staphylococcus aureus; food safety (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Janštová, Bohumíra
- Vorlová, Lenka
- Necidová, Lenka
- Přidalová, Hana
- Cupáková, Šárka
- Dušková, Marta
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |