About: Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Vegetable additives (vegetable protein, wheat, starch) are commonly used in meat products for their technological and economical aspects. However some of these additives can negativly caus alergic reactions in sensitive people, technological and hygienical food characters. (en)
  • Při výrobě masných výrobků jsou již tradičně používány suroviny rostlinného původu, jako jsou rostlinné bílkoviny, mouky, škroby či vláknina. Někdy jsou suroviny v důsledku tlaku obchodních řetězců na %22nízké ceny%22 výrobci dokonce používány jako náhrada kvalitní masné suroviny. Některé z nich mohou negativně ovlivnit spotřebitele, technologické vlastnosti výrobku a jeho trvanlivost.
  • Při výrobě masných výrobků jsou již tradičně používány suroviny rostlinného původu, jako jsou rostlinné bílkoviny, mouky, škroby či vláknina. Někdy jsou suroviny v důsledku tlaku obchodních řetězců na %22nízké ceny%22 výrobci dokonce používány jako náhrada kvalitní masné suroviny. Některé z nich mohou negativně ovlivnit spotřebitele, technologické vlastnosti výrobku a jeho trvanlivost. (cs)
Title
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu (cs)
  • Microscopy methods in foodanalysis (en)
skos:prefLabel
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu
  • Mikroskopické metody v analýze potravin - detekce falšování potravin a detekce rizikových složek v potravinách - složky rostlinného původu (cs)
  • Microscopy methods in foodanalysis (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/10:00002858!RIV11-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 271423
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/10:00002858
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • alergy; immunohistochemical method; histochemical method (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9B893F5F2684]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 21
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Řezáčová Lukášková, Zuzana
  • Bartl, Pavel
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software