About: Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Riboflavin, a hydrophilic vitamin of B-complex group, was determined in milk and dairy products by ion-pair RP HPLC with fluorescence detection and gradient elution. The limit of detection of this method is 0.01 mg.kg-1. Prior to the final HPLC analysis the acidic hydrolysis and enzymatic treatment was performed. The mean riboflavin content was 1.73 mg.l-1 in cow´s milk, 2.47 mg.l-1 in sour cream, ranged from 3.61 to 6.09 mg.kg-1 in cheeses and from 1.85 to 5.40 in yoghurts and yogurt drinks (en)
  • Riboflavin, hydrofilní vitamin komplexu B, byl stanoven v mléce a mléčných výrobcích metodou iontově-párové RP HPLC. s fluorescenční detekcí a gradientovou elucí. Limit detekce byl 0,01 mg.kg-1. Před finální analýzou byla provedena kyselá a enzymatická hydrolýza. Průměrný obsah riboflavinu byl 1,73 mg.kg-1 v kravském mléce, 2,47 mg.kg-1v zakysané smetaně, 3,61 -6,09 v sýrech a 1,85 - 5,40 v jogurtech a jogurtových nápojích.
  • Riboflavin, hydrofilní vitamin komplexu B, byl stanoven v mléce a mléčných výrobcích metodou iontově-párové RP HPLC. s fluorescenční detekcí a gradientovou elucí. Limit detekce byl 0,01 mg.kg-1. Před finální analýzou byla provedena kyselá a enzymatická hydrolýza. Průměrný obsah riboflavinu byl 1,73 mg.kg-1 v kravském mléce, 2,47 mg.kg-1v zakysané smetaně, 3,61 -6,09 v sýrech a 1,85 - 5,40 v jogurtech a jogurtových nápojích. (cs)
Title
  • Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC
  • Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC (cs)
  • Determination of riboflavin in milk and dairy products by HPLC method (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC
  • Stanovení riboflavinu v mléce mléčných výrobcích metodou HPLC (cs)
  • Determination of riboflavin in milk and dairy products by HPLC method (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002380!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 343504
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002380
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • riboflavin; dairy products; HPLC (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [ACBA32A67252]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Borkovcová, Ivana
  • Dračková, Michaela
  • Janštová, Bohumíra
  • Vorlová, Lenka
  • Necidová, Lenka
  • Batelková, Petra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-081-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software