About: Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The fat is a common component part of meat products. It is a component part of the %22production%22 meat and in some products it is an individual ingredient as well, which is concerned in the typical product appearance. The fat content in selected meat products is delimited by our national legislation. In most cases, the fat content in particular product is chemically determined, by the extraction method. The study is focussed on the possible usage of the image analysis software for the fat content determination from the macroscopic pictures of products and for the comparison of the retrieved results with the results obtained chemically. (en)
  • Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky.
  • Tuk je běžnou součástí masných výrobků. Je součástí výrobního masa a u některých výrobků také samostatnou surovinou, která se podílí i na charakteristickém vzhledu výrobku. Obsah tuku u vybraných masných výrobků omezuje naše národní legislativa. Nejčastěji je množství tuku ve výrobku stanovováno chemicky, extrakční metodou. Práce je zaměřena na možnost využití programu pro analýzu obrazu ke stanovení obsahu tuku z makroskopických snímků výrobků a porovnání získaných výsledků s výsledky získanými chemicky. (cs)
Title
  • Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu
  • Determination of fat in meat products by image analysis (en)
  • Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu (cs)
skos:prefLabel
  • Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu
  • Determination of fat in meat products by image analysis (en)
  • Stanovení obsahu tuku v masných výrobcích analýzou obrazu (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002362!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 343480
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002362
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • durable meat products; quality parameters; nondestructive methods; Soxhlet method (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [81EE831796EF]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XI. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Řezáčová Lukášková, Zuzana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-072-6
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software