About: MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In our work we have employed ourselves in microscopic and chemical analysis of various kinds of mechanically deboned meat (MDM). For the analysis we have chosen samples of mechanically deboned poultry meat, so called %22Baader%22 poultry meat and fish MDM. In the named samples we have determined fat, pure muscular protein, collagen and calcium content. Results have been compared with the data found in literature. We have found out that measured values of all examined analytes agree both with the available literature and with the legislation. (en)
  • V naší práci jsme se zabývali mikroskopickou a chemickou analýzou různých druhů strojně oddělených mas (dále jen SOM). Pro analýzu jsme vybrali vzorky strojně odděleného drůbežího masa, tzv. bádrovaného drůbežího masa a rybího SOM. U uvedených vzorků jsme stanovovali množství tuku, čistých svalových bílkovin (ČSB), kolagenu a vápníku. Výsledky byly porovnány s údaji z literatury. Zjistili jsme, že naměřené hodnoty u všech stanovovaných analytů odpovídaly dostupné literatuře a také legislativě.
  • V naší práci jsme se zabývali mikroskopickou a chemickou analýzou různých druhů strojně oddělených mas (dále jen SOM). Pro analýzu jsme vybrali vzorky strojně odděleného drůbežího masa, tzv. bádrovaného drůbežího masa a rybího SOM. U uvedených vzorků jsme stanovovali množství tuku, čistých svalových bílkovin (ČSB), kolagenu a vápníku. Výsledky byly porovnány s údaji z literatury. Zjistili jsme, že naměřené hodnoty u všech stanovovaných analytů odpovídaly dostupné literatuře a také legislativě. (cs)
Title
  • MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA
  • MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA (cs)
  • Microscopic and chemical characteristics of mechanically deboned poultry and fish meat (en)
skos:prefLabel
  • MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA
  • MIKROSKOPICKÁ A CHEMICKÁ CHARAKTERISTIKA DRŮBEŽÍHO A RYBÍHO STROJNĚ ODDĚLENÉHO MASA (cs)
  • Microscopic and chemical characteristics of mechanically deboned poultry and fish meat (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002357!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 326342
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002357
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat analysis; fat; pure muscular protein; collagen; calcium (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0A0F19DC4BB1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Randulová, Zdeňka
  • Tremlová, Bohuslava
  • Ošťádalová, Martina
  • Pažout, Vladimír
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7148-060-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software