Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The study was focused on colour of pheasants (Phasianus colchicus). The colour was measured in system CIELAB (L* - lightness, a* - redness, b* - yellowness) by spectrophotometer Minolta CM-2600d. The pheasants were divided into two groups: 1. pheasant from farm, 2. pheasant from hunting. There was found statistical differences (P < 0.05) between pheasant from farm and pheasant from hunting in colour. Pheasant meat from hunting was redder and yellower. (en)
- Práce se zabývá barvou bažantího masa (Phasianus colchicus). Barva byla měřena v systému CIELAB (L* - světlost, a* - červenost, b* - žlutost) spektrofotometrem Minolta CM-2600d. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin: 1. bažanti z farmového chovu, 2. bažanti z odlovu. Byly zjištěny statistické rozdíly (P< 0,05) v barvě masa mezi bažanty z farmového chovu a bažanty z odlovu. Maso bažantů z odlovu bylo červenější a žlutější.
- Práce se zabývá barvou bažantího masa (Phasianus colchicus). Barva byla měřena v systému CIELAB (L* - světlost, a* - červenost, b* - žlutost) spektrofotometrem Minolta CM-2600d. Bažanti byli rozděleni do dvou skupin: 1. bažanti z farmového chovu, 2. bažanti z odlovu. Byly zjištěny statistické rozdíly (P< 0,05) v barvě masa mezi bažanty z farmového chovu a bažanty z odlovu. Maso bažantů z odlovu bylo červenější a žlutější. (cs)
|
Title
| - Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů
- Colour differences between pheasant meat from farm and hunting (en)
- Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů
- Colour differences between pheasant meat from farm and hunting (en)
- Barevné rozdíly u masa farmově chovaných a volně žijících bažantů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/09:00002191!RIV10-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/09:00002191
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - common pheasant; colour; meat; CIELAB (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Saláková, Alena
- Gallas, Leo
- Steinhauserová, Iva
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita veterinárného lekárstva Košice
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |