About: VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The meat of the mirror carp (Cyprinus carpio) was more intensively coloured and had higher pH than that of the scaled carp. While for the pH measeurments the middle part of body was found sufficiently representative, a similar representative part of body for the colour measurements was not identified. The measurements were performed on 11 points of the carp body. The average values of the L* parameters initially decreased in the both forms of the fish but they slightly increased again 22 h after the death. The values of the a* and b* parameters behaved rather irregularly but in both forms they were higher 25 hrs after the death in comparison to those found 1 hr after the death. (en)
  • Maso lysé formy kapra mělo výraznější barvu a mírně vyšší hodnotu pH než u formy šupinaté. Zatímco pro stanovení pH je možné doporučit měření svaloviny ve středu hřbetu kapra, pro stanovení barvy se nepodařilo lokalizovat místo, které by reprezentovalo výsledky celého trupu.
  • Maso lysé formy kapra mělo výraznější barvu a mírně vyšší hodnotu pH než u formy šupinaté. Zatímco pro stanovení pH je možné doporučit měření svaloviny ve středu hřbetu kapra, pro stanovení barvy se nepodařilo lokalizovat místo, které by reprezentovalo výsledky celého trupu. (cs)
Title
  • VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA
  • SOME ASPECTS OF CARP MEAT RIPENING (en)
  • VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA (cs)
skos:prefLabel
  • VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA
  • SOME ASPECTS OF CARP MEAT RIPENING (en)
  • VYBRANÉ ASPEKTY ZRÁNÍ MASA KAPRA (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002166!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S, Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 350015
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002166
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Cyprinus carpio; pH; colour (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [AFDF1E8D24CC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dvořák, Petr
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7148-060-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software