About: Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem bylo sledovat fyzikální, chemické a mikrobiologické změny v chlazené svalovině filetů lososa (Salmo salar L.) balených do modifikované atmosféry (80 % N2 + 20 % CO2).
  • Cílem bylo sledovat fyzikální, chemické a mikrobiologické změny v chlazené svalovině filetů lososa (Salmo salar L.) balených do modifikované atmosféry (80 % N2 + 20 % CO2). (cs)
  • The aim was to monitor the course of physical, chemical and microbiological changes in fresh chilled salmon (Salmo salar L.) fillets packed in the modified atmosphere (80 % N2 + 20 % CO2). (en)
Title
  • Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry
  • Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry (cs)
  • Monitoring of selected parameters in Salmon muscle (Salmo Salar L.) packed in a modified atmosphere (en)
skos:prefLabel
  • Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry
  • Sledování změn vybraných parametrů svaloviny lososa (Salmo Salar L.) balené do modifikované atmosféry (cs)
  • Monitoring of selected parameters in Salmon muscle (Salmo Salar L.) packed in a modified atmosphere (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/09:00002147!RIV10-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 341690
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/09:00002147
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fish meat; quality parameters; modified atmosphere (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [83656E0B0F83]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Štrbské pleso
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Košice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXX.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buchtová, Hana
  • Hudecová, Katarína
  • Řičánková, Blanka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita veterinárného lekárstva Košice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7148-060-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software