About: Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The aim of this study was to determine the physical and chemical composition of smoked cheese by near-infrared reflectance spectroscopy. The results demonstrate that near-infrared spectroscopy is a useful method to evaluate physico-chemical composition of goat's cheese samples. (en)
  • Cílem práce bylo stanovení parametrů uzených sýrů (obsah tuku, tuk v sušině, sušina, chloridy, pH, titrační kyselost a aktivita vody) pomocí FT-NIR spektrometrie. Nebyly zjištěny statisticky významné rozdíly (p = 0,05) mezi hodnotami zjištěnými pomocí FT-NIR a referenčními metodami.
  • Cílem práce bylo stanovení parametrů uzených sýrů (obsah tuku, tuk v sušině, sušina, chloridy, pH, titrační kyselost a aktivita vody) pomocí FT-NIR spektrometrie. Nebyly zjištěny statisticky významné rozdíly (p = 0,05) mezi hodnotami zjištěnými pomocí FT-NIR a referenčními metodami. (cs)
Title
  • Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů
  • Application of NIR spectroscopy to the analysis of physical and chemical properties in smoked cheese (en)
  • Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů (cs)
skos:prefLabel
  • Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů
  • Application of NIR spectroscopy to the analysis of physical and chemical properties in smoked cheese (en)
  • Využití NIR spektrometrie při analýze fyzikálně-chemických parametrů uzených sýrů (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/08:00001810!RIV09-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 404731
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/08:00001810
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • NIR spectroscopy; cheese (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9064CC09CA30]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník příspěvků z XXXIX. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dračková, Michaela
  • Janštová, Bohumíra
  • Navrátilová, Pavlína
  • Vorlová, Lenka
  • Přidalová, Hana
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 19 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software