Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byly stanovovány jednotlivé koncentrace 15 polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) v uzených sýrech. Stanovované analyty byly extrahovány pomocí Soxhletovy extrakce. Po přečištění na gelové permeační chromatografii byla použita finální analýza na HPLC s fluorescenční detekcí. Koncentrace PAHs se pohybovaly v rozmezí od 0,004 do 6,643 mikrog.kg-1.
- Byly stanovovány jednotlivé koncentrace 15 polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) v uzených sýrech. Stanovované analyty byly extrahovány pomocí Soxhletovy extrakce. Po přečištění na gelové permeační chromatografii byla použita finální analýza na HPLC s fluorescenční detekcí. Koncentrace PAHs se pohybovaly v rozmezí od 0,004 do 6,643 mikrog.kg-1. (cs)
- Concentrations of 15 polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in smoked cheese were evaluated. After the Soxhlet-type extraction and gel permeation clean up, the HPLC determination has been used. Concentrations of individual PAHs ranged from 0,004 to 6,643 mikrog.kg-1 (en)
|
Title
| - Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech
- Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech (cs)
- Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in smoked cheese (en)
|
skos:prefLabel
| - Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech
- Stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků v uzených sýrech (cs)
- Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in smoked cheese (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/08:00001799!RIV09-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/08:00001799
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cheese; polycyclic aromatic hydrocarbons; HPLC (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Borkovcová, Ivana
- Vorlová, Lenka
- Batelková, Petra
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |