About: Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Rostlinné proteiny jsou často přidávány do masných produktů z důvodů ekonomických a technologických, zejména některé formy pšeničných a sojových proteinů. Tyto proteiny je možné detekovat pomocí imunoflorescenčních nebo imunohistochemických metod. Pro naši studii jsme zhotovili modelový vzorek masného výrobku s přídavkem pšeničné a sojové bílkoviny. Následně jsme tyto proteiny detekovali za použití dvoubarevné imunohistochemické ABC metody. Pro stanovení jednotlivých typů bílkovinné přísady jsme použili znalosti typické morfologické struktury.
  • Rostlinné proteiny jsou často přidávány do masných produktů z důvodů ekonomických a technologických, zejména některé formy pšeničných a sojových proteinů. Tyto proteiny je možné detekovat pomocí imunoflorescenčních nebo imunohistochemických metod. Pro naši studii jsme zhotovili modelový vzorek masného výrobku s přídavkem pšeničné a sojové bílkoviny. Následně jsme tyto proteiny detekovali za použití dvoubarevné imunohistochemické ABC metody. Pro stanovení jednotlivých typů bílkovinné přísady jsme použili znalosti typické morfologické struktury. (cs)
  • Vegetable proteins are commonly used in meat products for their technological and economical aspects. As a vegetable additive, several forms of wheat and soya proteins are commonly used. These proteins are possible to detect by immunofluorescence or immunohistochemistry. For our experiment we have made model meat products (meatloaf) with wheat and soya protein. These proteins have been successfuly detected by using the two-colour immunohistochemistry ABC method. For the determination of individual protein types we have used also special knowledge about morfological structure of these protein additives. (en)
Title
  • Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou
  • Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou (cs)
  • Determination soya and wheat proteins in model meat product by immunohistochemistry method (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou
  • Stanovení sojové bílkoviny a pšeničné bílkoviny v modelovém masném výrobku imunohistochemickou metodou (cs)
  • Determination soya and wheat proteins in model meat product by immunohistochemistry method (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/08:00001619!RIV09-MSM-16270___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 397089
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/08:00001619
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • immunohistochemistry; soya protein; wheat protein (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7EED8FB8E34B]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • sborník XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdeňka
  • Steinhauser, Ladislav
  • Tremlová, Bohuslava
  • Řezáčová Lukášková, Zuzana
  • Gallas, Leo
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-049-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software